2777
2789
عنوان

جفت پایین

2032 بازدید | 11 پست

سلام مامانای عزیز

من یه سونو هفته هفتم دادم که قلب جنین تشکیل شده بود ، یه سونوnt هم امروز  توی هفته چهاردم دادم خداروشکر اوکی بود ولی جفتم اومده پایین ؛ قدامی لولینگ هست ، سونو چیزی نگفت ولی من این مدته توی بلند و برخواست یهو دلم تیر میکشه و یکم درد حس میکردم و شک کرده بودم اینجوریم.

کسی دیگه اینطوری بوده که ماه چهارم جفتش اومده باشه پایین؟ چیکار کردین ؟ بالا رفت یا موندگار بود؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم توهفته ۲۰ سونودادم گفت جفتم خلفی لولایینگ هس و پایین تمام ضربهاش رو روی مثانه م احساس میکردم دکترم گفت سنگین بلندنکن نزدیک نکن پیاده روی نکن و با بالارفتن سن بارداریت میاد بالا.الان احساس بهتری دارم فکرمکینم بالاتر اومده

خدایا شکرت 😊درهمه حال و هر لحظه شکرت

[QUOTE=98061600]منم بودم،رفت بالا،استراحت کردم [/QUOTEممنون مامان بارانا

آخه من کلا تحرکی زیاد ندارم فقط یه پخت و پز

تازه میخواستم از ماه چهارم پیاده روی و ورزشو جدی تر بگیرم ☹

منم توهفته ۲۰ سونودادم گفت جفتم خلفی لولایینگ هس و پایین تمام ضربهاش رو روی مثانه م احساس میکردم دکت ...

آره کوثرجان حتما بهتر شدی ؛ منم تکرر ادرار داشتم ولی خب کلا میگفتن سه ماه اول عادیه ، نمیدونم تاثیر جفتم هست

سلام منم ماه چهارم هستم دکتر گفته جفتت پایینه دلدرد دارم هرروز اما کم و زیاد میشه شیاف پروژسترون و ا ...

سلام گلم من خیلی وقته وارد این صفحم نشده بودم اصلا نمیشد چندباری امتحان کردم

ان شاالله ب سلامتی زایمان کنی چیزی نیست میگذره