2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شد اساسی گفت برو خونه بابات یه هفته یه ماه

| مشاهده متن کامل بحث + 1844 بازدید | 57 پست

اصلا نرو عزیزم این مهمترین نکته خونتو در صورتی ترک کن که قصد برگشت نداری... ولی در این دعوا به نظرم کودک درون دوتاتون فعال بوده و لجبازی کرده... مثلا وقتی شوهرت ازت سوال میپرسه جارو کجاست سکوت نکن بهش بگو بعد که داشت تمیز میکرد برو کمکش کن وقتی میگه تقصیر تو بود به جای حواب دادن باید سکوت میکردی ... من تورو مقصر نمیدونم هاااا همسرتم اشتباه کرده ولی ببین با یه جواب دادن و و سکوت بی موقع به اشتباهات همسرت دامن زدی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چیکار کنم که تو دعوا به زور میکشونتم جلو در میخواد از خونه بندازم بیرون یا مامان بابامو خبر میکنن ...

😐

بتظرم سعی کن کارتون به دعوا نکشه اولا دوما وقتی ک دعواتون میشه سریع برو توی اتاق و درو قفل کن یا برو یجایی و هودتو سرگرم کاری کن ک باهاش دهن ب دهن نشی ک کار به اینجا نکشه

کیاشا خان شاه قلب مامان و بابا به تخت نشست 🤴                       منnorajoon هسدم😎دعا کنیدخوشبخت بمونیم💓                
همیشه گفته من عصبانیم باهام دهن به دهن نشو بدتر قاطی میکنم 

عزیزم با ادمی ک زود عصبی میشه نباید دهن ب دهن شد و گرنه نه تنها هیچ تاثیر مثبتی نداره بلکه اوضاع هم خرابتر میشه و میبینی ک سر یه مساله الکی روتون تو روی هم باز میشه و خدای نکرده کار ب جایی میرسه ک هیچ جوره نمیشه جمعش کرد 

وقتی عصبی میشه هیچی نگو, بزار وقتی ک اروم شد باهاش حرف بزن

الان رفت سرکار 10 شب میاد خیلی عصبانی بود  گفت برو گفتم نمیرم فقط کلید و اول ازم گرفت بعد گذ ...

وقتی گذاشته رو مبل یه غلط کردم خاصی تو نگاهس بوده ک تو متوجه نشدی😁

کیاشا خان شاه قلب مامان و بابا به تخت نشست 🤴                       منnorajoon هسدم😎دعا کنیدخوشبخت بمونیم💓                

بابا اول زندگیتونه الکی به هم دیگه گیر میدید ..نه هیچ وقت هیچ وقت از خونه خودت نرو بیرون ..اگه خواستی توی خونه قهر کن ...گفته بودی شوهرت هم خیلی ازت بلند تره ..ببین کلا یه احساس زورگویی هم داره ..ولی توی خونه باهاش قهر کن اصلا باهاش حرف نزن تا قدرتو بدونه ..از مامان بابات هم هیچ وقت سر درد و دل براش بدی نگو که برات دست بگیره ..با سیاست باش 

بچه ها من که مجردم ولی انصافا اصلا تو کتم نمیره بعدا شوهرم بگه برو خونه بابات، دندوناشو میریزم تو دهنش 😂

از اول قشششنگ تفهیم کنید که پنجاه درصد خونه زندگی مال شماست

هر وقتم گفت برو بیرون

بگو تو خونه ام راحت، نه تو نه پنجاه نفر مثل تو، حق ندارن و نمی تونن به من بگن از خونه ام برم بیرون 💪🤛

حالا البته منم الان مجردم همچین باد به غبغب میندازم، یه وقت دیدی بعد ازدواج سوسک شدم گفتم هر چی عاقامون بگه ☺️😊

جهان ما بیشتر از اینکه نیازمند دکتر مهندس و دانشمند باشه، نیازمند آدم های مهربون و خوش قلب و خوش خنده است! همونایی که بلدن بخندن و بخندونن، همونایی که بلدن گوش باشن واسه شنفتن درد دلات، چشم باشن واسه دیدن خوشگلیات، لب باشن واسه بوسیدنت وقت خستگیات.  
من چیکار کنم که تو دعوا به زور میکشونتم جلو در میخواد از خونه بندازم بیرون یا مامان بابامو خبر میکنن ...

اونم گفت رنگ بزن داداش و یا بابات بیان ببرنت یه هفته

یه ماه

بعد خونه مادرش همین بغلت برم ناهار شام حتما میره اونجا دیگه  چه بدونم

رفته بودیم دکتر برای پاش درد میکنه

دکتر عکس نوشت براش 

چون قد و هیکل داره هرجایی ام ار ای نمیتونه بده اعصابش از ا ن خورد بود که اومدیم خونه بدتر شد

شاید پریود شده اخه این داستان غار تنهایی اینا در اصل اینه که اقایون هم یه روزایی عین ما خانوما که دم پریوددمون اینطوری میشیم بهم میریزن منم همیشه میگم نزدیک پریودشون بوده نباید اهمیت داد جدی نگیرش

خدایا خودت همراهم باش تا فندوقم به سلامتی به دنیا بیاد

گفت برو بمون تا بفهمی اینجا چه بهشتی بوده

لیاقت نداری 

چرا باهات حرف میزنم جوابمو نمیدی 

همیشه بهم میگه وقتی باهات حرف میزنم یه جیزی جواب بده تا بدونم شنیدی 

منم اون عصبانی میشه هرچی دهن به دهن کنم یا لج کنم بدتر میشه 

ولی همیشه یه چیزی باید بگم 

الانم فوق العاده عصبانی رفت سرکار 

منم نشستم تو اتاق 

خونه هم بهم ریخته

سطل زباله کوچیکه کنار کابینتی هنیشه استفاده میکنم

امروز سطل بزرگ از کابینت در آورد گذاشت کنار لباسشویی گفت از این به بعد همیشه اینجا میمونه