2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شد اساسی گفت برو خونه بابات یه هفته یه ماه

| مشاهده متن کامل بحث + 1844 بازدید | 57 پست
اونم گفت رنگ بزن داداش و یا بابات بیان ببرنت یه هفته یه ماه بعد خونه مادرش همین بغلت برم ناهار شام ...

زنگ بزن مرکز تصویر برداری بابک اگه تهرانید..اون میگه کجا وزن بالای صد کیلو رو ام آر آی میکنن ..بعد براش وقت بگیر ...اگه شهرستان هم هستی جاهای دیگه پرس و جو کن .بعد براش وقت بگیر ..شرمندش کن ..این تیپ آدمارو فقط شرمنده من وگرنه لجبازی و قهر و دعوا فایده ندارد..با قهر بهش بگو نگرانت بودم از صبح پرس و جو کردم برات یه جارو پیدا کردم ..یه چیزی که شرمنده بشه ولی اصلا صمیمی و بوس و بغل اوایل ازدواج هم هستی اصلا صمیمی نشو باهاش و توی اخم باش که متنبه بشه 

گفت برو بمون تا بفهمی اینجا چه بهشتی بوده لیاقت نداری  چرا باهات حرف میزنم جوابمو نمیدی  ...

معلومه سر تمیز کاری و اینا هم اعصابشو بهم ریختی ..احساس می‌کنه محدود شده ..یکم بذار خونه رو هر جور دلش خواست کثیف کنه بهم بریزه خشمش فروکش کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیر رسیدیم داشتم غذا رو داغ میکردم گفت پلو بریز تو بشقاب بزار مایکروفر  گفتم بشقاب میشکنه مایک ...

سر وسایل جهیزیه ات معلومه حساسی ..سخت نگیر بهش امر و نهی نکن ..یه جوری برخورد نکن که وسایل منو داری خراب می‌کنی ..کاملا معلومه حرصشو در آوردی 

زنگ بزن مرکز تصویر برداری بابک اگه تهرانید..اون میگه کجا وزن بالای صد کیلو رو ام آر آی میکنن ..بعد ب ...

شهرستان هستم همینکارو میخواستم بکنم

ر۳یقا چقدر تجربه داری خیلی زود شرمنده میشه از کارش د رفتارش 

حتی اومد نزدیک هی گفت چرا باهات حرف میزنم شنیدی حواب نمیدی منم ترسیده بودم ولی نزد هی فک کردم میخواد بزنه 

معلومه سر تمیز کاری و اینا هم اعصابشو بهم ریختی ..احساس می‌کنه محدود شده ..یکم بذار خونه رو هر جور د ...

آره میگه خیلی ظرفارو با دقت میشوری

یا بدون پلاستیک بود سطل توش اشغال ریخت منم شستم ولی پلاستیک نزاشتم باز

باشم گفتم دیدی پلاستیک نیس نریز اشغال

اونم دقیقا حرص در اومد 

سر وسایل جهیزیه ات معلومه حساسی ..سخت نگیر بهش امر و نهی نکن ..یه جوری برخورد نکن که وسایل منو داری ...

من از ظرف شستن بدم میاد خیلیی

الان مجبوری میشورم 

قرار بود ماشین ظرفشویی بگیره عروسی گرفتیم چیزی جمع نشد فعلا نمی تونیم بگیریم 

منم حساسم رو شستن وسواس نیستما

ولی تمیز میشورمش دلم میخواد همچی تمیز باشه

سر وسایل جهیزیه ات معلومه حساسی ..سخت نگیر بهش امر و نهی نکن ..یه جوری برخورد نکن که وسایل منو داری ...

الان از سرکار زنگ زد بهم

گفت نمیخوام معذرت خواهی کنم الان امادگیشو ندارم

گفتم چرا زنگ زدی گفت متخصص روانشناس برامون وقت بگیری.

منم گفتم تو رفتی دارم فک میکنم چرا اینجوری شد سر چیه چیز مسخره

حرف زدیم و مرور کردیم

اصل حرفش اینه که خیلی حساس شده رو این قضیه که میگه من حرف میزنم تو جواب منو نمیدی 

منو نمیبینی بهم محل نمیکنی توجه نمیکنی 

هنیشه باید جواب حرفامو بدی همون لحظه نه که واسه خودت نزاری و محل ندی 

الان از سرکار زنگ زد بهم گفت نمیخوام معذرت خواهی کنم الان امادگیشو ندارم گفتم چرا زنگ زدی گفت متخص ...

خوب پس رفته سر کار پشیمون شده ..نه بابا پول مشاور نمی‌خواد بدی ...اولش آدم به قلق هم عادت نداره هی به هم گیر میده ..کم کم به اخلاقای هم کنار میآید..منم خیلی حساسم وقتی حرف میزنم طرف مقابل نگاهم نکنه ...این یه تیپ شخصیتی هست که اینجوریه باید به اخلاقای هم کنار بیاید ..والله ما ده ساله داریم زندگی میکنیم هنوزم ظرفشویی نخریدیم ..لوس و ناز پرورده توی زندگی نباش ..تا ساعت ده شب تنهایی دیگه صد مدل ظرف هم کثیف کرده باشه یه ساعت نهایت میشوری و جمع میکنی 

بخاطر چیزای کوچیک زندگیتو خراب نکن ..بقولی به پرو پای هم نپیچید ..به خانوادت هم نگو که مثلا باهم کل کل کردید بدتر برات دست میگیرن ..نذار هیچ وقت روتون توی روی هم باز بشه ..اگه ادامه بدی دست خودش نیس یهو پرتت می‌کنه یا فحش بد میده بعدا اگه آشتی هم کنی دیگه خاطرتون از هم مکدر شده ..با آدم عصبی مزاج اینو همیشه بدون که لجبازی و جوابگویی کردن کاملا بی فایده است ...با سیاست باش ایشالا امشب از دلت در میاد ..بهش کمتر گیر بده بهرحال ساعت کاری هم زیاده توی گرما و رفت و آمد بهرحال آدم عصبی تر هم میشه دیگه درد هم که مضاعف شده ...واقعا زندگی کردن قلقش بیاد دستش میبینی دعواها چقدر کم میشه .موفق و خوشبخت باشید 

ایا از کجا پر بوده سر تو خالی کرده من هر وقت شوهرم این طوری میشه اولش هیچی باش نمیگم ببینم خیلی داره حرص میده شروع میکنم باش کل کل کردن 

یه زره ک میگزره میگم خوب عزیزم بسکه داد زدی الانه ک سکته کنی شرت کم شه دقیق بگو چی شده تا حل کنیم با هم دیگه اولش مقاومت میکنه اما تهش میگه چی شده

و تمام

مادرشدنم آرزوست  😊 خواستار سرپرستی گرفتن فرزند دختر هستم
بخاطر چیزای کوچیک زندگیتو خراب نکن ..بقولی به پرو پای هم نپیچید ..به خانوادت هم نگو که مثلا باهم کل ...

امروز هم دعوامون شد

چقدر حالمو خوب میدونی و تجربه داری خیلی راست گفتی