2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شد اساسی گفت برو خونه بابات یه هفته یه ماه

| مشاهده متن کامل بحث + 1844 بازدید | 57 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالش خوب نبوده الکی دنبال بهونهدمیگشته

خونه رو ول نکنی ولی سر سنگین باش

کیاشا خان شاه قلب مامان و بابا به تخت نشست 🤴                       منnorajoon هسدم😎دعا کنیدخوشبخت بمونیم💓                

بیخود ...بشین تو خونت مگه اون پادشاهه که دستور تبعید صادر میکنه تو هیچ تقصیری نداشتی انگار دنبال بهونه میگشته 

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘
همیشه گفته من عصبانیم باهام دهن به دهن نشو بدتر قاطی میکنم

یعنی چی؟ با گفتن من عصبی ام هر کاری دلشون میخواد می کنن. خب خودشو کنترل کنه. با یه آدم تو اون خونه داره زندگی می کنه. شما اصلا" به روی خودت نیار کش نده دعوا رو ول کن ولی دفعه دیگه این کار رو کرد شما هم قاطی کن سرش. مظلوم گیر آورده 

چه شوهرت رفتار احمقانه داره توهم باید میگفتی خونه پدرم خونه ازلی و اول من بود و هرجور باشه شیرینه اما من زنی نیستم که با هر حرفی فرار کنم اونجا تو ناراحتی از خونه برو من میمونم و تلاش میکنم و ادامه میوم اینجا خونه منم هست و ناگفته نمونه شوهرت از یه جا دیگه پر بوده سرت خالی کرد ولی بهش رو نده اون بفهمه چه موقعیتی از دس داد وقتی یه روز دوروز رو هوا باشه و صبحونش به شامش وصل شه 

حالش خوب نبوده الکی دنبال بهونهدمیگشته خونه رو ول نکنی ولی سر سنگین باش

من چیکار کنم که تو دعوا به زور میکشونتم جلو در میخواد از خونه بندازم بیرون یا مامان بابامو خبر میکننه بیان ببرنم؟؟

تنهایی ! فقطصدسال اولش سخته..! ‏مسئله بر سر اعتقاد انسان به موضوعات نیست بلکه بر سر آن است که اعتقادات از انسان چه می‌سازند.

دیر رسیدیم داشتم غذا رو داغ میکردم گفت پلو بریز تو بشقاب بزار مایکروفر 

گفتم بشقاب میشکنه مایکروفرم ده دقیقه طول میکشه 

یهو قاطی کرد گفت آره تو همچی میدونی 

من خودم همیشه سر کار اینکارو میکردم و فلان

سطل زباله هم داستانش اینه که من هر دفعه میشورمش 

بهش گفتم وقتی دیدی پلاستیک نیس اشغال توش نریز 

الانم هی مسخره میکنه منو 

البته من شستم سطل زباله رو سه روز طول دادم تا خشک بشه و پلاستیک بزارم آخرم پلاستیک نزاشتم اونم قاطی کرد