2777
2789
عنوان

میخام ماهی بپزم کمکم کنید😋🐡

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 46 پست
ممنون که نکته های ریز رو بهم میگی😘😘😘😳

خواهش میکنم گلم 

یک کار دیگ هم که من میکنم برای اینکه فضای اونه بوی بد سرخ کردنی نگیره

یک مقدار کمی تو روغن سرخ کردنش

نمک و زرد چوبه و کاری میپاشم اینجوری بوی بد ماهی بلند نمیشه البته باید حواست ب مقدارا باشه ک ماهیت پر نمکو ادویه نشه خانومی

میشه برامون صلوات بفرستی؟😚💐تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دستورای خانوما خوبه همه ،منم اینطور طعم دار میکنم نکته اصلی اینکه حتما سیر بزن  برا سرخ کردن ...

ممنون عزیزم😉😍

پسرایی که میگن هیچی بدتر از گل خوردن دیقه نود نیست ....                                                              تا حالا دو دیقه مونده به افطار پریود شدین؟😕😂😂😂😂
یکم دیر جنبیدی ها  حداقل با مزه دار  کردنش ساعت ۳ امادس ماهیتو تو دوتا پلاستیک فریز بذار ...

برا شب میخام شوهرم شب میاد خونه😉☺😊

پسرایی که میگن هیچی بدتر از گل خوردن دیقه نود نیست ....                                                              تا حالا دو دیقه مونده به افطار پریود شدین؟😕😂😂😂😂
برا شب میخام شوهرم شب میاد خونه😉☺😊

خب عزیزم الان که زوده پس اینجوری ماهیت بیات میشه

ماهی خوبه از تو روغن میاد بیرون سرو بشه😚😚

خواهش میکنم گلم  یک کار دیگ هم که من میکنم برای اینکه فضای اونه بوی بد سرخ کردنی نگیره یک مقد ...

وای دستت درد نکنه بوی ماهی بدجور پخش میشه ممنون از کمکت

من تو پیاز و آب نمک میخوابونم فقط که بوش گرفته بشه، آبلیمو زبر میکنه گوشت

بعد تو تابه میذارم سرخ بشه، یه طرفش که رنگ گرفت برمیگردونم و کنارش پیاز جعفری خرد شده میریزم و روش زعفرون آب شده میزنم...  نزدیک آماده شدن یه قاشق آبلیمو یا آب یه لیموی تازه میریزم روش حالت دم کردن 10 دقیقه رو حرارت ملایم میذارم بعد سرو میکنم

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
وای دستت درد نکنه بوی ماهی بدجور پخش میشه ممنون از کمکت

خخخخ عزیزم درو پنجره هارو باز کن کولر روشن کن اگه خیلی بو تو فصا میپیچه منم بدم میاد خونم بوی غذا بگیره😁😂

خب عزیزم الان که زوده پس اینجوری ماهیت بیات میشه ماهی خوبه از تو روغن میاد بیرون سرو بشه😚😚

الان منتظرم یخش اب بشه طعم دارش کنم بعدش شوهرم اومد سرخش کنم

الان منتظرم یخش اب بشه طعم دارش کنم بعدش شوهرم اومد سرخش کنم

خب میدونی چند ساعت توی مواد میمونه؟

گوشتش له میشه بیشتر از یک ساعت حداکثر یک ساعتو نیم تو مواد باشه

من تو پیاز و آب نمک میخوابونم فقط که بوش گرفته بشه، آبلیمو زبر میکنه گوشت بعد تو تابه میذارم سرخ بش ...

ممنون عزیرم😍😍😍😘

خخخخ عزیزم درو پنجره هارو باز کن کولر روشن کن اگه خیلی بو تو فصا میپیچه منم بدم میاد خونم بوی غذا بگ ...

پنجره اشپزخونه بازه هود رو هم باز میکنم بره😂

یاد یکی از جوکا افتادم که میگفت:مامانم ماهی سرخ میکنه،بعدش پیاز سرخ میکنه تا بوی ماهی بره بعدش اسپند دود میکنه بوی پیاز اخرش پنجره رو باز میکنه بوی اسپند بره😂😂😂😂😂😂

پنجره اشپزخونه بازه هود رو هم باز میکنم بره😂 یاد یکی از جوکا افتادم که میگفت:مامانم ماهی سرخ میکنه ...

😂😂😂😂😂😂مامانه خیلی الگو بوده😂😂😂😂😂😂😂😂😂

خب میدونی چند ساعت توی مواد میمونه؟ گوشتش له میشه بیشتر از یک ساعت حداکثر یک ساعتو نیم تو مواد باشه

واقعا؟؟؟پس غروب میذارم یخش اب بشه ممنون از کمکت

😂😂😂😂😂😂مامانه خیلی الگو بوده😂😂😂😂😂😂😂😂😂

دقیقا😂😂😂