2777
2789
اونیو که به دلت میشینه رو انتخاب کنازدواج دوم بنظر میاد خیلی سخت باشه من هنوز طلاق نگرفتم ولی وقتی ف ...

بله درسته ازدواج دوم یه شمشیر دو لبه اس هر جور که فکر میکنی خطرناکه ولی اصرار خانواده رو چه میشه کرد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورم همینه اما نمیخواستم بگم

میتونی چن بار باهاش برو بیرون 

یه فرصت بده.شاید کم کم به دلت اومد

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
چه اعتماد به نفسی خدایی من تازه ۲۰ سالم شده همچین آدمی بیاد باهاش ازدواج میکنم بعد یبارم طلاق گرفتی ...

خب برای تو چهره مهم نیست و شاید پول و چیزای دیگه مهمه

ولی برای من ظاهرش مهمه اینکه روم بشه باهاش برم بیرون و مهمونی

هر کی یک معیار مشخصی داره 

من خودم چون همسر قبلیم چهرش جالب نبود از بچه دار شدن خیلی میترسیدم ک شبیه اون بشه تو الان منو درک نمی کنی چون این شرایط برات پیش نیومده و امیدوارم هیچ وقت پیش نیاد برات عزیزم

اون دیپلم من دارم میخونم برای ارشد

خیلی اختلاف سطح تحصیلات ندارین چون هنوز ارشد قبول نشدی 

من تفاوت دکترا و سیکل رو هم دیدم

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....

اگه در حدیه که کلا ازش بدت میاد ردش کن ولی اگه فقط به دلت نمیشینه یکم بیشتر فرصت بده چند بار برین بیرون شاید به دلت نشست،اگه بعد یه مدت بازم به دلت نبود ردش کن چون خیلی مهمه که طرف مقابلت حداقل در حدی باشه که به دلت بشینه 

خب برای تو چهره مهم نیست و شاید پول و چیزای دیگه مهمهولی برای من ظاهرش مهمه اینکه روم بشه باهاش برم ...

من اصلن چهره مهم نی چون محل زندگی چهره پدر و مادر هیچکدوم دست خود آدم نیست 

بچه ای که مثلن قیافش زشته نمیشه دوست داشت؟ 

بنظرم اخلاق گوه نمیشه تحمل کرد بی شخصیتی نمیشه تحمل کرد بی توجهی در هر صورت امید وارم یه آدم قشنگ بگیرتت ولی آدم باشه نه سگ پاچه گیر

تا ببینم خدا چی میخواد ممنون بابت راهنمایت گلم

انشالله خوشبخت شی.اصلا خودتو دسته پایین نگیر.طلاق براهمه ممکنه پیش بیاد از تو چیزی کم نشده.

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
خب برای تو چهره مهم نیست و شاید پول و چیزای دیگه مهمهولی برای من ظاهرش مهمه اینکه روم بشه باهاش برم ...

صد در صد چهره ی طرف مهمه ،والا پول درسته فاکتور خییییلی مهمیه ولی همه چیز نیس ادم بخواد هر لحظه طرفشو ببینه زجر بکشه که نمیشه ،ولی اگه طرفت چهره ش معمولیه فقط فعلا به دلت ننشسته باز موضوع فرق داره میتونی یکم زمان بدی شاید خوشت اومد ازش