پیازخانم مدیر عضویت: 1397/09/04 تعداد پست: 1329 عنوان میخام ماهی بپزم کمکم کنید😋🐡 | مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 46 پست خانوما بهم کمک کنید چطو طعم دارش کنم پسرایی که میگن هیچی بدتر از گل خوردن دیقه نود نیست .... تا حالا دو دیقه مونده به افطار پریود شدین؟😕😂😂😂😂 1398/04/30 | 13:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
۰۰عصرپاییزی۰۰ عضویت: 1398/04/01 تعداد پست: 4992 نمیدونم مادرشوهرم دیشب اورد ماهی فرق داره مثلا قزل الا و سالمون و ساردین بوی بد ماهی رو نمیده ولی ماهیای دریای ازاد بو میدن میشه برامون صلوات بفرستی؟😚💐تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه😍
پیازخانم مدیر استارتر عضویت: 1397/09/04 تعداد پست: 1329 یه پیاز کوچیک و سیر فراااووون رنده کن رو شکم ماهی،نمک فلفل سیاه آبلیمو بزن بذار نیم تا یه ساعت بمونه ... ممنون گلم😘😘😘 پسرایی که میگن هیچی بدتر از گل خوردن دیقه نود نیست .... تا حالا دو دیقه مونده به افطار پریود شدین؟😕😂😂😂😂
پیازخانم مدیر استارتر عضویت: 1397/09/04 تعداد پست: 1329 پیاز و سیر رو رنده ریز کن و با نمک و زردچوبه و زنجبیل و کاری مخلوط کن و ماهیتو طعم دار کن حدود یک سا ... ممنون عزیزم😘😘😘😘 پسرایی که میگن هیچی بدتر از گل خوردن دیقه نود نیست .... تا حالا دو دیقه مونده به افطار پریود شدین؟😕😂😂😂😂
.._niva عضویت: 1396/02/07 تعداد پست: 7445 ما تو زعفرون و آبلیمو میخوابونیم بعدش تو آرد و فلفل و زردچوبه غلط میدیم بعد سرخ میکنیم.البته آبلیمو کم باید باشه خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
۰۰عصرپاییزی۰۰ عضویت: 1398/04/01 تعداد پست: 4992 ممنون عزیزم😘😘😘😘 خواهش میکنم گلماز اول به ماهیت ابلیمو نزن چون گوشتشو سفت میکنه نیم ساعت اخر بزنی نرم میمونه اینو حتما رعایت کن😗😗😗😗 میشه برامون صلوات بفرستی؟😚💐تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه😍
پیازخانم مدیر استارتر عضویت: 1397/09/04 تعداد پست: 1329 عزیزم ماهی رو میخوای سرخ کنی قبلش بهش ابلیمو، نمک،و خواستی سیر بهش بزن.... برای سرخش هم در آردتون ز ... ممنون گلم😍 پسرایی که میگن هیچی بدتر از گل خوردن دیقه نود نیست .... تا حالا دو دیقه مونده به افطار پریود شدین؟😕😂😂😂😂
roz1 عضویت: 1398/02/19 تعداد پست: 1780 میخام سرخ کنم ما معمولا توى سير رنده شده و نمك و يه كوچولو خيلى كم آبليمو ميذاريم طعم دار شه بعدش آرد و زرد چوبه و نمك و فلفل قاتى ميكنيم و ماهيا رو توى اين مخلوط ميغلتونيم و توى روغن داغ سرخ ميكنيم
پیازخانم مدیر استارتر عضویت: 1397/09/04 تعداد پست: 1329 ماهی فرق داره مثلا قزل الا و سالمون و ساردین بوی بد ماهی رو نمیده ولی ماهیای دریای ازاد بو میدن الان گذاشتم یخش اب بشه پسرایی که میگن هیچی بدتر از گل خوردن دیقه نود نیست .... تا حالا دو دیقه مونده به افطار پریود شدین؟😕😂😂😂😂
نیــناخانوم عضویت: 1396/09/20 تعداد پست: 9784 سیر میگیره والا تا بوده و بوده پیاز بوی مرغ و ماهی رو گرفته ..سیرم هست ولی پیاز بهتره. من لایق بهترینام.برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
پیازخانم مدیر استارتر عضویت: 1397/09/04 تعداد پست: 1329 ما تو زعفرون و آبلیمو میخوابونیم بعدش تو آرد و فلفل و زردچوبه غلط میدیم بعد سرخ میکنیم.البته آبلیمو ... ممنون خانومی😍😘 پسرایی که میگن هیچی بدتر از گل خوردن دیقه نود نیست .... تا حالا دو دیقه مونده به افطار پریود شدین؟😕😂😂😂😂
خواهدآمد عضویت: 1397/03/01 تعداد پست: 3206 دستورای خانوما خوبه همه ،منم اینطور طعم دار میکنمنکته اصلی اینکه حتما سیر بزن برا سرخ کردن ارد سوخاری بزن یا ارد با ادویه جات
۰۰عصرپاییزی۰۰ عضویت: 1398/04/01 تعداد پست: 4992 الان گذاشتم یخش اب بشه یکم دیر جنبیدی ها حداقل با مزه دار کردنش ساعت ۳ امادسماهیتو تو یکی پلاستیک فریز بذار و خوب درشو گره بدهبعد توی یک ظرف اب بذارزود تر یخش باز میشهابت نه زیاد سرد باشه نه گرم معمولیفقط مراقب باش اب نره تو پلاستیک میشه برامون صلوات بفرستی؟😚💐تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه😍
پیازخانم مدیر استارتر عضویت: 1397/09/04 تعداد پست: 1329 خواهش میکنم گلم از اول به ماهیت ابلیمو نزن چون گوشتشو سفت میکنه نیم ساعت اخر بزنی نرم میمونه اینو ح ... ممنون که نکته های ریز رو بهم میگی😘😘😘😳 پسرایی که میگن هیچی بدتر از گل خوردن دیقه نود نیست .... تا حالا دو دیقه مونده به افطار پریود شدین؟😕😂😂😂😂
پیازخانم مدیر استارتر عضویت: 1397/09/04 تعداد پست: 1329 ما معمولا توى سير رنده شده و نمك و يه كوچولو خيلى كم آبليمو ميذاريم طعم دار شه بعدش آرد و زرد چوبه و ... ممنون عزیرم😘😘😘😘😘 پسرایی که میگن هیچی بدتر از گل خوردن دیقه نود نیست .... تا حالا دو دیقه مونده به افطار پریود شدین؟😕😂😂😂😂