2777
2789
عنوان

میخام ماهی بپزم کمکم کنید😋🐡

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 46 پست
یه پیاز کوچیک و سیر فراااووون رنده کن رو شکم ماهی،نمک فلفل سیاه آبلیمو بزن بذار نیم تا یه ساعت بمونه ...

ممنون گلم😘😘😘

پسرایی که میگن هیچی بدتر از گل خوردن دیقه نود نیست ....                                                              تا حالا دو دیقه مونده به افطار پریود شدین؟😕😂😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیاز و سیر رو رنده ریز کن و با نمک و زردچوبه و زنجبیل و کاری مخلوط کن و ماهیتو طعم دار کن حدود یک سا ...

ممنون عزیزم😘😘😘😘

پسرایی که میگن هیچی بدتر از گل خوردن دیقه نود نیست ....                                                              تا حالا دو دیقه مونده به افطار پریود شدین؟😕😂😂😂😂

ما تو زعفرون و آبلیمو میخوابونیم بعدش تو آرد و فلفل و زردچوبه غلط میدیم بعد سرخ میکنیم.البته آبلیمو کم باید باشه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
ممنون عزیزم😘😘😘😘

خواهش میکنم گلم

از اول به ماهیت ابلیمو نزن چون گوشتشو سفت میکنه نیم ساعت اخر بزنی نرم میمونه اینو حتما رعایت کن😗😗😗😗

میشه برامون صلوات بفرستی؟😚💐تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه😍
عزیزم ماهی رو میخوای سرخ کنی قبلش بهش ابلیمو، نمک،و خواستی سیر بهش بزن.... برای سرخش هم در آردتون ز ...

ممنون گلم😍

میخام سرخ کنم

ما معمولا توى سير رنده شده و نمك و يه كوچولو خيلى كم آبليمو ميذاريم طعم دار شه بعدش آرد و زرد چوبه و نمك و فلفل قاتى ميكنيم و ماهيا رو توى اين مخلوط ميغلتونيم و توى روغن داغ سرخ ميكنيم

ماهی فرق داره مثلا قزل الا و سالمون و ساردین بوی بد ماهی رو نمیده ولی ماهیای دریای ازاد بو میدن

الان گذاشتم یخش اب بشه

ما تو زعفرون و آبلیمو میخوابونیم بعدش تو آرد و فلفل و زردچوبه غلط میدیم بعد سرخ میکنیم.البته آبلیمو ...

ممنون خانومی😍😘

الان گذاشتم یخش اب بشه

یکم دیر جنبیدی ها 

حداقل با مزه دار  کردنش ساعت ۳ امادس

ماهیتو تو یکی پلاستیک فریز بذار و خوب درشو گره بده

بعد توی یک ظرف اب بذار

زود تر یخش باز میشه

ابت نه زیاد سرد باشه نه گرم معمولی

فقط مراقب باش اب نره تو پلاستیک

میشه برامون صلوات بفرستی؟😚💐تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه😍
خواهش میکنم گلم از اول به ماهیت ابلیمو نزن چون گوشتشو سفت میکنه نیم ساعت اخر بزنی نرم میمونه اینو ح ...

ممنون که نکته های ریز رو بهم میگی😘😘😘😳

ما معمولا توى سير رنده شده و نمك و يه كوچولو خيلى كم آبليمو ميذاريم طعم دار شه بعدش آرد و زرد چوبه و ...

ممنون عزیرم😘😘😘😘😘