2777
2789
عنوان

کسی اینجا هست سونو ان تی نداده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 9550 بازدید | 124 پست
اینبار اصلا غربالگری نمیرم چون از هر متخصص ژنتیک شنیدم بدرد نمیخوره مستقیم امینوسنتز میرم اما سونوها ...

سونو و آزمایش درکنار هم جواب میده .

وا دخترخوب آمینوسنتز احتمال سقط توش مطرحه درحالی که آزمایش خون چند سی سی خونه فقط

به امید آرامش داشتن همه آدمهای دنیا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا ماهمه رو تکمیل و کامل رفتیم هرچی سونو و عربالگری بود سی دیاشم گرفتیم یدونشم جا انداختیم بعد بچه ...

مشکل بچه شما چی بود؟ 

این غربالگری ها فقط سندروم داون و اینارو مشخص میکنه واطمینان از  اینکه تمام عضوهای بدن بچه تشکیل شدن حتی نمیتونه بگه قلب و مغز و دستگاه تناسلی وکبد وکلیه و ریه و... قراره درست کار کنن یا نه.

دیگه همه بیماری ها رو نشون نمیده

به امید آرامش داشتن همه آدمهای دنیا
سونو و آزمایش درکنار هم جواب میده . وا دخترخوب آمینوسنتز احتمال سقط توش مطرحه درحالی که آزمایش خون ...

تجربه آزمایش غربالگری رو دارم ریسک خیلی پایین بودم خیلی راحت بهم گفتن که ما فقط احتمالات رو میدیم مثلا یک در صدهزار شاید شما همون یک بیمار باشی یا اون بقیه سالم ما تضمین ندادیم بچه سالمه خیلی راحت گفتن به جهنم که بچه دنیا اومده و فوت کرده دستت به جایی بند نیست 

آزمایش نیفتی هم یک درصد خطا داره انقد تجربه تلخی بودن حتی حاضر نیستم یک درصد هم ریسک کنم 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
جان؟

اخه 5 سال پیش حامله بودم شوهرمم دقیقا همون سال بیکارشد منم پول یکم داشتم ولی نمیدونستم چند وقت بیکاره ملاحظه کردم نرفتم سونو 

ولی شوهرم خیلی استرس داشت که بچه نکنه ناسالم باشه

منم گفتم خدابزرگه 

خب خداروشکر  الویت سلامتیشه خودت دوس داری چی باشه؟

مرسی عزیزدلم .... والا دوس ندارم بگم چی بشه میترسم خدا قهرش بگیره براهمین گفتم سلامتش مهمتر ولی واقعا ادم بهش بگن دختر دلببندی تصور برا خودت درست کنی بعد یهو بگن پسر ادم یجدری میشه 

مشکل بچه شما چی بود؟  این غربالگری ها فقط سندروم داون و اینارو مشخص میکنه واطمینان از  ای ...

تو غربالگری چند گانه دوم آزمایش الفافتیتوپروتیین رو هم میگیرن یکی از مشکلات بچه من رو دقیقا مقدار همین تو ازمایشات عربالگری مشخص میکرد که گفتن نرماله یعنی مدارک پزشکی رو به دکتر ژنتیک که الان تحت نظر اون باردار شدم نشون دادم میگفت چطور ممکنه انقد همه چیز دست به دست هم بده تا این بچه متولد بشه

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند