الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آقا جان نرید به ما چه.. اجبار که نیست.. میخوای بگی لازم نیست.. حتما از نگاه شما نیست دیگه.. شما نرو ...
آقا جان برید به ما چه ... اجبار که نیست.. میخوای بگی لازمه ... حتما از نگاه شما هست ... شما برو
!!!!!!!خخخخ عکسش شد
💛هر چه هست از برکت خداست💛 امام زمان (عج) عیدیمو داد ؛ شب نیمه شعبان فهمیدم مامان شدم 😍 کوچولومون بیمه ی امام رضا جانه 🌸 یه صلوات برای سلامتیش بفرستید 🌸ممنوووون ....... امیرعباس جانم روز ولادت حضرت زینب و آغاز سال نوی میلادی بدنیا اومد ❤❤❤
والا ماهمه رو تکمیل و کامل رفتیم هرچی سونو و عربالگری بود سی دیاشم گرفتیم یدونشم جا انداختیم بعد بچه ...
اینبار اصلا غربالگری نمیرم چون از هر متخصص ژنتیک شنیدم بدرد نمیخوره مستقیم امینوسنتز میرم اما سونوهارو حتما میرم و حتما هم سی دی میگیرم چون بهشون اعتماد ندارم
ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این میارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیبی نمیزند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگیها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفتهاند
متاسفم بخاطر اتفاقی که افتاده.مشکل بچه ت چی بود مگه؟
مشکل قلبی داشت و چند تا مشکل دیگه گفتن تووتقسیم سلولی یک قطعه از کروموزوم حذف شده یک در چهارهزار اتفاق میفته و وراثتی هم نیست اما باید تو سونوها تشخیص میدادن ازمایش ژنتیک هم دادیم جفتمون بدون مشکل بودیم
ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این میارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیبی نمیزند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگیها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفتهاند