2777
2789
عنوان

کسی اینجا هست سونو ان تی نداده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 9550 بازدید | 124 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا منظوره منم همینه👌👌👌👌 من بابت هزینش مشکل ندارم فقط اون استرس برام دیوونه کنندس

برا من یه ریسک متوسط زدن از الکی با اینکه سنم کمه و عدد ان تیم 1/3بود 

تو غربال اول که خدا میدونه هزار بار مردم و زنده شدم حتی به بچم بی علاقه شدم !:/ تا عربال دوم 

که الحمدلله ریسکش شد 1به سی هزار و خاتمه یافت 

ولی این استرس خیلی صررش برا مادر باردار بیشتره

💛هر چه هست از برکت خداست💛 امام زمان (عج) عیدیمو داد ؛ شب نیمه شعبان فهمیدم مامان شدم 😍 کوچولومون بیمه ی امام رضا جانه 🌸 یه صلوات برای سلامتیش بفرستید 🌸ممنوووون  ....... امیرعباس جانم  روز ولادت حضرت زینب و آغاز سال نوی میلادی بدنیا اومد ❤❤❤

والا ماهمه رو تکمیل و کامل رفتیم هرچی سونو و عربالگری بود سی دیاشم گرفتیم یدونشم جا انداختیم بعد بچه بیمار متولد شد و فوت کرد هرجا رفتیم گفتن نه کی گفته همه چی رو نشون میده تقصیر سونو و آزمایشگاه نیست خطا دارن یک در چند هزار پیش میاد شکایت هم کنید دستتون به جایی بند نیست و... حالا بماند چقدر ازینور و اونور شنیدم پشت سرم گفتن لابد سونو و عربالگری نرفته که متوجه نشدن   

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
پیش بی سواداش نرید خب

چون شما گفتی 👌

💛هر چه هست از برکت خداست💛 امام زمان (عج) عیدیمو داد ؛ شب نیمه شعبان فهمیدم مامان شدم 😍 کوچولومون بیمه ی امام رضا جانه 🌸 یه صلوات برای سلامتیش بفرستید 🌸ممنوووون  ....... امیرعباس جانم  روز ولادت حضرت زینب و آغاز سال نوی میلادی بدنیا اومد ❤❤❤
دقیقا منظوره منم همینه👌👌👌👌 من بابت هزینش مشکل ندارم فقط اون استرس برام دیوونه کنندس

کلا استرس که تا روز زایمان باهاته حتی اگه کل آزامایشاتت بیان بگن صد در صد همه چیز خوبه

من که خودم اینجور بودم.. 

کلا دو بار آزمایش خون میدی ودوبار سونو میشی ، اسمش رو گنده کردن انگار قراره هر بار بیمارستان بستری شن وعمل جراحی کنن، یه چکاپ سادست 

اینور اونور کردن نداره نهایت خدای نکرده مشکوک بشه یا دوباره یه سری میری آزمایشگاه یا درنهایت یه بار آمینوسنتز انجام میدن

چیز میچیده خاصی نیست. چه خوب که علم اینقدر پیشرفت کنه که همه مشکلات رو بتونه با آزمایش و سونو تو بارداری تشخیص بده تا از تولد یه موجود بیگناه ناقص جلوگیری بشه.

به امید آرامش داشتن همه آدمهای دنیا
من تموم آزمایشات بچه هامو نگه داشتم به همه هم پز میدم که مادری بودم که همه کار براشون کردم..  ...

منم برای پسرمو نگه داشتم،قاب کردم تو دیوارش😍😍😍😍😍خیلی خوشش میاد

🌹