خیلی سوال ازت دارم منتها دوست ندارم بیشتر از این یاد اون موقع بیفتی و اذیت شی به خاطر این نمیپرسم ب ...
من بخاطر اینکه اینجا خانم های باردار هستن خیلی باز نکردم و سربسته توضیح دادم وگرنه مسایل مربوط به زایمان و بارداری قبلیم یه تاپیک صد صفحه هست ممنون عزیزم انشاله که همیشه شاد باشی
ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این میارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیبی نمیزند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگیها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفتهاند
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دوازده هفته تموم میشه میرم سونوی که میخاستم برم وقتشون پر بود
ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این میارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیبی نمیزند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگیها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفتهاند
[QUOTE=97986687]😭😭😭نمیدونم چیه دلم می خواست بدونم 😭چجور تا هجده هفته صبر کنم یعنی دکتر همینجوری گفته اعت ...[/QUOTEمن ان اتی گفت پسر همون بود دعا کن سالم باشه هدیه خداس دخترپسر فرق نداره اگ هزینه ش برات مسکل نیس ۱۶ هفته برا جنسیت برو
یه ازمایش ساده دادن خیلی بهتر از تولد یه بچه عقب افتاده ست استرس هرچقدرم داشته باشی هیچی نمیشه اما دور از جون مادر یه بچه معلول بشی هزار بار از خدا میخوای برگردی به امروزت که یه ازمایش میدادی
دوازده هفته بهتر من یازده هفته پنج روز رفتم پشیمونم
فرقی نمیکنه دکتر با توجه به سن بارداریت جنین رو بررسی میکنه حالا من دوس داشتم زودتر برم زودتر یه قسمت از خیالم راحت بشه