2777
2789
عنوان

کسی اینجا هست سونو ان تی نداده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 9575 بازدید | 124 پست
امیدوارم دیگه هیچ وقت این اتفاق تلخ برات تکرار نشه گلم

ممنون عزیزم  الان که باردارم دیگه سپردم به خدا اگه کوچکترین مشکلی ببینم قطعا نگهش نمیدارم

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو غربالگری چند گانه دوم آزمایش الفافتیتوپروتیین رو هم میگیرن یکی از مشکلات بچه من رو دقیقا مقدار هم ...

خیلی سوال ازت دارم منتها دوست ندارم بیشتر از این یاد اون موقع بیفتی و اذیت شی به خاطر این نمیپرسم

به امید خدا هرروزت پر ازشادی و بدون غم باشه

به امید آرامش داشتن همه آدمهای دنیا
چند وقتته؟

الان هفته یازدهمم هفته آینده ان تی رو انجام میدم و پونزده هفته تموم شه امینوسنتز ترسناکه ولی دیگه میخام تا آخرش روزه شک دار نگیرم

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
اها والا بو عطر تنگی نفس میگیرم با مواد شوینده .... از مرغ خوشم نمیاد .... با ترشی همراه با سرکه

ای جاان

منم شرایط تورو داشتم بچم پسر بود،اما قطعی نیست،بدن با بدن فرق میکنه

🌹

ای جاان منم شرایط تورو داشتم بچم پسر بود،اما قطعی نیست،بدن با بدن فرق میکنه

😭😭😭نمیدونم چیه 

دلم می خواست بدونم 😭چجور تا هجده هفته صبر کنم

یعنی دکتر همینجوری گفته اعتماد نکنم به ان تی اندام جنسیش یعنی مشخص نیست