2777
2789
عنوان

ایا با همچین همسری میشه زندگی کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 752 بازدید | 90 پست
خصلت خوبش فقط اینه که منو میزاره همه جا برم و بدل نیس 

راست میگن برو سرکار خرجتو داری...شکایتم کن بگو نفقه نمیده

‏هنوز شادى اون صبحهايى كه بابام بيدارم ميكرد ميگفت بيا از پنجره بيرونو نگاه كن، برف اومده، رو تو قلبم احساس ميكنم❤💗
عزیزم فعلا حواست باشه بچه  چهارم رو نیاری‌. یه کاری یاد بگیر پس انداز کن که بعد از جدایی بتونی ...

این بشر ادم بشو نیس حتی همین الانم که قهر کردم میگفتم فقط جدایی اما....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب برو سر کار

بچه هاشو چ کار کنه

🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم
از بدبختیم بود موقع یه بچه داشتم طلاقم نگرفتن گفتن باهاش کنار بیا بخاطر اینکه باهاش کنار بیام‌گفتم ب ...

اشتباه کردی سنت کم بوده مشاور خوب و دلسوزم نداشتی حالا با این شرایط که نوشتی بعد طلاق هم هیچ پشتوانه ای نداری هم بچه ها رو نمیشه رها کرد دست این مرد اگه میتونی تنهایی مهریتو بگیری و روپای خودت وایستی اقدام کن و گرنه باید با خانواده یا اطرافیانش اگه آدم عاقلی هست در میون بزاری حداقل خرج زندگی رو مثل آدم پرداخت کنه 

نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است. نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد.                              (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)
کاری نمیکنن برام میگن جدایی نه ابرومون میره اخه چه خاکی بریزم سرم خودمم بکشم که این بشر ارزشش نداره& ...

خودت ازش نخواستی 

خودت باهاش خیلی تا کردی

حالا عوض شو

ببرادرشوهرات ک شریک هستن بگو

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
نه در اون فقط در حد مهمونیا این حرفارو گفتم حتی تنهابیرون نمیرم و خودمم چادریم که بدل نیس 

یه هنری یاد بگیر مثل خیاطی و ....نمیشه یواشکی ازش پول کش بری بعد با اون پول بری خیاطی یا چیزی تا کم کم مستقل بشی؟

بچه ها اتفاقیه که افتاده استارترو دلسرد تر و غمگین تر نکنیم خوب بچه بوده تقصیری نداره راه حل بدیم

اخه چ راه حلی 

من دقیقا سال 76 عروسی کردم 

یعنی بچه داشتم اندازه استادتر بود

واقعا چی فکر کرده 3 تا بچه اونم دختر ک ب هرحال تو این جامعه سختتره اورده

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
اشتباه کردی سنت کم بوده مشاور خوب و دلسوزم نداشتی حالا با این شرایط که نوشتی بعد طلاق هم هیچ پشتوانه ...

خانواده ش کاری از دستشون ساخته نیس فقط با گرفتن مهریه میتونم‌ بگذرونم تا کار پیدا کنم که شک دارم بزارن جدا بشم چون واقعا دیگه خسته شدم ازش

میدونن سختی میکشم اما میگن‌ابرومون میره

خیلی بده که اینجوری عزیزم

باشوهرت صحبت کن لااقل از نظر مالی کم نذاره برات

سکوت وسازش و بذار کنار

🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷