2777
2789
عنوان

ایا با همچین همسری میشه زندگی کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 752 بازدید | 90 پست

خانوادت کجا هستن حمایتت میکنن!؟

با این اوضاع فکر نکنم سرزنشت کنن 

تو کاری رو انجام بده که درسته به هیچی فکر نکن خدا بقیه شو برات درست میکنه

به نظرت چرا وقتی زنها باردار میشن مردا بهشون خیایت میکنن؟!؟!

تو فکر میکنی شوهر تو چرا خیانت کرد؟!

هر کس هر طور دوست داره میتونه فکر کنه هر کس هر چی دلش میخواد میتونه بگه .....ما زندگیِ خودمونو میکنیم  😊

چرا هی تند تند بچه اوردی هنری چیزی داری که بتنوی باهاش پول در بیاری؟یا بخاطر یه لقمه نون میخوای همینجور خار و خفیف باشی و ادامه بدی

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم نمیخوام دلت رو بشکنم ولی تو که شرایط زندگیت رو میدونستی چرا انقدر بچه آوردی 

از بدبختیم بود موقع یه بچه داشتم طلاقم نگرفتن گفتن باهاش کنار بیا بخاطر اینکه باهاش کنار بیام‌گفتم بچه میارم سرگرم میشم نمیدونستم خیانتکاره

خانواده م ؟؟؟؟خانواده دارم اما چون با خواهرم جاری هستیم منو پاسوز اون کردن 

زندگی خواهرت مهم تر از زندگی توع؟

1 درصد احتمال بده برعکس بود خواهرت تحمل میکرد تا تو زندگیت خراب نشه؟

‏هنوز شادى اون صبحهايى كه بابام بيدارم ميكرد ميگفت بيا از پنجره بيرونو نگاه كن، برف اومده، رو تو قلبم احساس ميكنم❤💗
هدف زندگی کردن وگذشت کردن بود 

بچه اوردن و گذشت کردن چ ربطی دارن بچه ی عالمه مسئولیت داره،

من شرایطم از لحاظ سنی شبیه توئه

ولی واقعا ازدواج تو سن پایین و بچه داری تو سن پایین اشتباهه اونم س تا،

من خودم اعتراف میکنم اشتباه کردم

🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم
هدف زندگی کردن وگذشت کردن بود 

حالا از اسی که گذشت. خانمای عزیز دوستان گرام  وقتی تو زندگی با همسرتون دچار مشکلات عاطفی روحی روانی اخلاقی هستید وقتی هنوز خودتون به اندازه کافی سیر نمیشین. خوراک و پوشاکتون مناسب نیست راه های جلو گیری را پیش بگیرید 

خیانت شوهرتونو میبخشین و میخواین ادامه بدین دیگه بچه دار نشین انقدر زیاد 

خودتان ضرر میکنید خوشگلا 

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭
زندگی خواهرت مهم تر از زندگی توع؟ 1 درصد احتمال بده برعکس بود خواهرت تحمل میکرد تا تو زندگیت خراب ن ...

من بهشون گفتم شماها میخوایید منو قربانی زندگی خواهر بزرگترم بکنید

عزیزم فعلا حواست باشه بچه  چهارم رو نیاری‌. یه کاری یاد بگیر پس انداز کن که بعد از جدایی بتونی هزینه هاتو بدی. الان وقتی کاری بلد نیستی خانوادتم پشتت نیستن که طلاق خیلی ریسکیه. خانوادتو در جریان مشکلات شوهرت بذار . ببین میتونی یکم بترسونیش بچسبه به زندگی یا هر کاری.