2777
2789
عنوان

طب سنتی وناباروری اقایان

78 بازدید | 4 پست

بچه ها کسی هست از طریق طب سنتی تونسته باشه مشکل اسپرم همسرش رو که شامل تعداد و تحرک و شکل اسپرم هست درمان کرده باشه؟ یا طب سنتی در کنار شیمیایی رو همزمان پیش برده باشه . حجامت رو هم انجام داده باشه . میشه لطفا اگه تجربه ای دارین بگین . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طب سنتی که زیر نظر دانشگاه شهید بهشتی باشه یعنی دکترای عمومی که تخصص شون طب سنتی هست . رژیم غذایی شون یه جوریه ، من تا قبلش گرمیجات مثل شیرموز و انبه و چهار مغز و معجون زیاد درست میکردم ولی الان میگن معجون و انبه و بستنی نمیشه‌، خیلی روحیه خوبی دارم کلن افسرده شدم ، میوه های فصل مثل شلیل و گیلاس  وبقیه رو نمیشه خورد . کلن میوه میبینم عین نخورده ها افسرده میشم . قبلن زیاد نیخوردیم

سلام دوستان من یه سایت میشناسم به نام سایت دکتر وهاب آقایی که داخل سایتشون کلی مقاله اعم از بیماری ماستیت، بیماری کاندیدیاز، کمبود ویتامین دی در بارداری و عوارض ان قرار داره که میتونه اطلاعات شما رو بالا ببره در ضمن در داخل کلینیکشون سونوگرافی مامو گرافی و نمونه برداری هم انجام میدن. تفسیر سونوگرافی بیضه و تفسیر سونوگرافی هم به صورت رایگان هستش .بهتون پیشنهاد میکنم به سایتشون سر بزنید