2777
2789

برای زیبایی صورت وبدن وخوشبو شدن بدنتون چیامیزنین برای موهاتون چیکارامیکنین برای ناخوناتون کلا بگین لطفا من میخوام شروع کنم به خودم از هرلحاظ حسابی برسم .ولی کارایی که خودم تاحالاکردم اینه که موقع رفتن به حموم تو روغن زیتون کمی آبلیمو وسرکه سیب میریزم میزارم نیم ساعت روموهام بمونه بعد میرم حموم بعد ازحمام هم ترکیبی از روغن زیتون بادام کنجد و نارگیل و گرچک میزنم به موهام .شبا به صورتم روغن میزنم هر روز یه روغن از روعن هایی که گفتم میزنم به موهام  .تاحالا ماسک مو و اینام نزدم لطفا بگین از همه چی از تجربیاتتون 

چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد قرو فر دارین.  هیکل خوب مهم تره تا چهره

خب اولین چیزی که به چشم میاد اول صورته .حالامن میگم چقدر تبلم به خودم نمیرسم😂

سغیداب نزن ب صورتت در طولانی مدت پوستت رو پیر میکنه عزیزم یه تونر خوب بگیر برا پوست صورتت 

نمیدونم چی بگیرم که لطفا تجربتونو بگین و از هرچی راضی بودین بگین اسمشو