2777
2789
عنوان

شما اگه شوهرتون بهتون خیانت بکنه...

| مشاهده متن کامل بحث + 1222 بازدید | 76 پست

وای مردم چقدر بی بند و بار شدن مغازه کنار محل کارمون پسره خانواده ش رفتن هر روز دختر میبره چجوری دختره میاد تو بغل این میخوابه عذاب وجدان نمیگیرن نمیترسن از این گناها 😞😞😞

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تنهام تو شهر غریب،،تا دیروز نذاشتم انگشتشم بهم بزنه ولی باهاش عادی صحبت میکنم..نمیتونم صحبت نکنم ...

ببین من شوهرتو نمیشناسم فقط میگم نزار بفهمه بهش نیاز داری حتی به خاطر تنهایی ،من یه جورایی به دردت مبتلا شدم حدود سه سال پیش، همون موقعها دید حالم بد شد دید چقدر داد زدم به خاطر بی عقلیهاش، اونم منی که صدای بلندم رو تاحالا نشنیده بود، دید چقدر خودمو زدم اونو چنگ انداختم فهمید که به خودکشی فکر میکنم کاری کردم که عذاب وجدان تو وجودش رخنه کنه و البته حقش بود نوش جانش و حتی الان هم هنوز واقعا خوب نشدم هرچندوقت یکبار میزنه به سرم و کاری میکنم بفهمه جوری که خودش بفهمه به خاطر اون خطاشه اما اصصصصصصصصلا مستقیم به روش نمیارم حتی خودش بخواد صحبت کنه میگم نمیخوام در موردش حرف بزنم 

لپ مطلب یه جوری زیرزیری کاری کن یه عذاب وجدان همیشگی بابت کار حماقتش داشته باشه اما میگم زیر زیری باشه

،،
میرم دادگاه شکایت طلاق تامام

طلاق نمیخواد میخواد بدونه تا کی رابطه جنسی نداشته باشه البته که یکم عجیبه چون الان باید انقد حالش بد باشه که به این چیزا فکر نکنه خودمون مردارو سوار کولمون میکنیم عزیزم تا وقتی حال روحیت خوب شدوآمادگیشو داشتی چون اون رابطه جنسی که قلبت درد میکنه برای هر دو تون عذابه 

ببین من شوهرتو نمیشناسم فقط میگم نزار بفهمه بهش نیاز داری حتی به خاطر تنهایی ،من یه جورایی به دردت م ...

اصلا این روش درست نیست هما روانشناسا مخالفن میگن وقتی بخشیدی {اگه}دیگه نباید با چوب ملامت همیشه بالا سرش باشی یا نمیتونی جدایی آسیب کمتری میزنه که البته موضوع این دوستمون فرق داره شوهر اعتراف نکرده یا به چشم ندیده

اصلا این روش درست نیست هما روانشناسا مخالفن میگن وقتی بخشیدی {اگه}دیگه نباید با چوب ملامت همیشه بالا ...

نبخشیدمش شاید اصلا نتونم ببخشمش من زمین خوردم اونم خیلی محکم تا حالا بهت خیانت شده میدونی حسش چطوریه ؟من از این روش جواب گرفتم یه غلط بزرگ کرده باید تقاص بده زندگی دونفرمون رو اونم با دوتا بچه به بازی گرفته من حالا با تموم وجودم میفهمم که حس کسی که خیانت دیده برابر با کسی هست که عزیز رو از دست داده باشه خشم من فروکش نکرده الان هم که دارم جوابت رو میدم دستام میلرزه در ضمن چندبار تو پستم گفتم که نزار بفهمه ،زیر زیری کارت رو انجام بده و حس عذاب وجدان بهش منتقل کن گفتم که من حتی نمیزارمخودش درمورد اون اتفاق حرف بزنه ما همون اول حرفهامون رو زدیم حتی اگه بخواد یادآوری کنه به هر دلیلی من نمیزارم طوری که خودش میگه گاهی اوقات به حماقتم فکر میکنم میگم چرا این بلا رو سرت اوردم؟  این به نظر من عالیه 

ببین اگه مرد بخشیده بشه اونم راحت تر از اونی که حدس میزده به نظرت بعدش چی میشه چنددرصد دوباره تکرار نمیکنه 

بعضی کارها اونقدر اشتباه و غلطه که تاوانش سنگینه 

عذاب وجدان بازدارنده محکمیه و لازمه

،،