2777
2789
عنوان

شما اگه شوهرتون بهتون خیانت بکنه...

| مشاهده متن کامل بحث + 1222 بازدید | 76 پست

تو تلویزیون میگفت سرعت تو بخشیدن آدم خیانتکار رابطه مستقیمی داره با خیانت کردن دوبارش 

نمیگم رابطه داشته باش یا نه میگم کاری کن تا عمر داره بهش فکر کنه و پشیمون باشه

،،

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگ نمیگه فهمیدع خب مدک داره ک فهمیده

من ویس داشتم و اسکرین شات از رابطه هاشون رفتم برای شکایت مدرک ک حساب نمیشه هیچچچچ حتی شوهرم میتونس از من شکایت کنه برای حریم هصوصی..کحای کاری خانوم

تلفنی داشتن قرار میذاشتن برای فردا،،،معاملشونم ۱۰۰ تومن بود

چطور میتونی باهاش ادامه بدی

واقعا رفتارش کثیف بوده

خدایا ازت دوتا درخواست دارم اولیش اینکه خانواده ی عزیزمو برام سالم حفظ کنی دومیش اینکه زودتر به جمعمون یه گل پسرم اضافه کنی      
ببین کسی ک زن یا شوهر داره خیانت جنسی کنه حکمش مرگه اینو قانون میگه ن من

واقعا

پس الان این همه خانم که شوهراشون خیانت میکنن میخان طلاق بگیرن 

چرا بازم دستشون به جای بند نیست

یا شما قانون نمیدونی 

یا من از دنیا پرتم

من مامان شدم🥲

دوباره ببخشش..زندگی کن....طلاق دردسرش زیاده...حرفش آسونه......منم خیانت دیدم .....چن روز دعوا داشتم چن روز افسرده شدم.....ودرنهایت به غلط کردن افتادوبخشیدم حتی اسم طلاقونیاوردم وهمچنان دوسش دارم حالا بزابعضیابگن احمقم..یابگن بدبختن یابگن بیچارم اصلا مهم نیس..مهم اینه آرامش دارم....

تو تلویزیون میگفت سرعت تو بخشیدن آدم خیانتکار رابطه مستقیمی داره با خیانت کردن دوبارش  نمیگم ر ...

من تنهام تو شهر غریب،،تا دیروز نذاشتم انگشتشم بهم بزنه ولی باهاش عادی صحبت میکنم..نمیتونم صحبت نکنم چون کسی رو ندارم دق میکنم

الان فقط نگاش نمیکنم