2777
2789
عنوان

شما اگه شوهرتون بهتون خیانت بکنه...

| مشاهده متن کامل بحث + 1222 بازدید | 76 پست

بگو خطشو عوض كنه و ديه تكرار نكنه ايندفعه تكرار كنه بگو صدا ضبط شدتو ميبرم دادگاه ميگم تا ته بكنن تو ب ا س ن ت  ببخشيد اينجوري گغتم عصبي شدم  صدا ضبط شده ب دردت ميخوره هزار جا سيوش كن ك بك وقت ديلت نكنه 

شايد بهترين نباشم..ولي حداقل خودمم🤗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ویس داشتم و اسکرین شات از رابطه هاشون رفتم برای شکایت مدرک ک حساب نمیشه هیچچچچ حتی شوهرم میتونس ا ...

انوقت این خانم میگه حکم خیانت اعدام 

والا انقد خانمها هستن که دربه در دنبال طلاق هستن به خاطر خیانت ولی دستشون به جای بند نیست 

من مامان شدم🥲
من تنهام تو شهر غریب،،تا دیروز نذاشتم انگشتشم بهم بزنه ولی باهاش عادی صحبت میکنم..نمیتونم صحبت نکنم ...

چند ماهته؟اولین بچست؟

خدایا ازت دوتا درخواست دارم اولیش اینکه خانواده ی عزیزمو برام سالم حفظ کنی دومیش اینکه زودتر به جمعمون یه گل پسرم اضافه کنی      
ببین کسی ک زن یا شوهر داره خیانت جنسی کنه حکمش مرگه اینو قانون میگه ن من

اون وستیه که مدرک معتبر داری یعنی چندتا شاهد وگرنه با مدرک مجازی حتی ممکنه خودت محکوم شی😐

مرا ببر به زیر گنبد ❤️حسین❤️مرا ببر به آنجا که هرشب، شب آرزوهاست 🌷صل الله علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام🌷بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است بال و پر دارد بخوان دعای فرج را و عافیت بطلب  که روزگار بسی فتنه زیر سر دارد🌷اللهم عجل لولیک الفرج🌷خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگتره
انوقت این خانم میگه حکم خیانت اعدام  والا انقد خانمها هستن که دربه در دنبال طلاق هستن به خاطر ...

اگه خانما خدایی نکرده خیانت کنن مردا سرشونو میبرن

خدایا ازت دوتا درخواست دارم اولیش اینکه خانواده ی عزیزمو برام سالم حفظ کنی دومیش اینکه زودتر به جمعمون یه گل پسرم اضافه کنی      
تلفنی داشتن قرار میذاشتن برای فردا،،،معاملشونم ۱۰۰ تومن بود

واقعا این بهونش که گفته میخواسم ببینم پا میده یا نه کاملا مشخصه که دروغ بوده!چون وقتی طرف با 100 تومن پامیده کاملا از اول معلومه کارش..نمیدونم چطور میخوای ازین ببعد تحمل کنی..بمیرم الهی برات

میتونین گلدوزیامو توی این پیج ببینین@gol__kook
تلفنی داشتن قرار میذاشتن برای فردا،،،معاملشونم ۱۰۰ تومن بود

خوب چرا عجله کردی صبر میکردی ببینی چی میشه

بعدشم شما میترسی باهاش همخوابی نکنی بره با یکی دیگه؟یعنی خودت قبول داری که دلیل بودنش با شما فقط رابطه جنسیه؟مردم زنشون حامله میشه ۱ سال بهش دست نمیزنم خیانتم نمیکنن این جه حرفیه میزنی؟برو از زنه بپرس.ولی بدون اینکه شوهرت بفهمه برو

مشاوره میرم،،اما الان که میخواد چکار کنم؟

نظر شخصي من اينه كه ازمايش بديد اين فقط نظر منه هر جور خودت ميدوني

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي