2777
2789
عنوان

امکان داره نوزاد با یک سینه سیر بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2208 بازدید | 50 پست
خداروشکر پس شدنیه پسر من ماه اول یک کیلو اضافه کرد نمیدونم خوبه یا نه

عالیه

❤❤اگر به دنبال موفقیت نروید خودش به دنبال شما نخواهد آمد❤❤تاریخ شروع:98/4/1......قد:176.....وزن اول:75.600..........وزن فعلی:70/850                 هدف اول:70🔒تاپیک لاغری خانومای 85کیلویی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد خوب از شیرخشک هم تپل تر کرده بچه رو😉

شیرمو چرب میکردم زود وزن میگرفت😉😁😁

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
بجای بچه من خودم زود وزن میگیرم😁

نه بابا.من روز به روز آب شدم.قبل بارداری ۵۷ بودم روز آخر بارداری ۷۸ کیلو شدم اواخر شیردهی رسیدم به ۵۲😨 سرگیچه گرفته بودم.بدنم ضعیف و بیحال بود.دیدم دارم به فنامیرم ازشیرگرفتمش.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
عزیزم علائم رفلاکس چیه پسر منم بالا میاره

بالا اوردن جهشی،بی قراری،بیقراری تو خواب

❤❤اگر به دنبال موفقیت نروید خودش به دنبال شما نخواهد آمد❤❤تاریخ شروع:98/4/1......قد:176.....وزن اول:75.600..........وزن فعلی:70/850                 هدف اول:70🔒تاپیک لاغری خانومای 85کیلویی
بجز رانیتیدین دارویی داد

من زانتاک میدادم،از ی ماهگی تا 15ماهگی،فقطم اینو دادم،خودمم سرخود قطعش کردم و خداروشکر پسرم خوب شد

اصلا خستگی مهم نیست اینکه بدونم سیر میشه با یکی بقیش مهم نیست از چند ماهگی با یک سینه شیر دادین

سیر که میشه

حداقل بچه من که سیر شد😏

الان که کوچک هست مشکلی نداری با یک سینه شیر بدی بزرگتر که میشه کفاف نمیده براش هی میخواد مک بزنه و چنان دل ضعفه ای میگیری دلت میخواد بچتو پرت کنی 😁

حتی اگه پرتش نکنی با لذت شیر نمیدی

و کودکت دچاراسترس میشه

بعلاوه اینکه شانه درد و چرخش کتف  به مرور زمان و متعاقب آن درد گردن و ستون فقرات و سر انجام ضعف یک دست  و درد اون از عوارض یک سینه ای بودن هست

که همش برای من ایجاد شد با اینکه من ورزشکارم و مدام ورزش میکنم دچار درد دست و گردن و چرهش کتف شدم

بچه دوم رو حتما با هر دو سینه شیر خواهم داد چون هم بچه خسته میشه هم مادر