2777
2789
عنوان

امکان داره نوزاد با یک سینه سیر بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2209 بازدید | 50 پست
واسه منم دقیقا همینه شیرخشک اصلا ندادین

نه.اصلا ندادم.همونی هم که شیرش کم بود میدادم که شیرش خشک نشه.۲۱ ماه دادم.بعدش دیدم ضعیف شدم زود ازشیر گرفتمش.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روزی ۵ تا خرما . صبح ناشتا دو قاشق غذاخوری سویق سنجد بدون افزودنی. رازیانه ۳ لیوان با کمی عسل . یک ...

رازیانه برای نوزاد دخترخوبه عزیزم .

برای نوزاد پسر خوب نیست .

برای نوزاد پسر عرق زیره خوبه

⁦♥️⁩⁦♥️⁩
نه.اصلا ندادم.همونی هم که شیرش کم بود میدادم که شیرش خشک نشه.۲۱ ماه دادم.بعدش دیدم ضعیف شدم زود ازشی ...

وزنگیریش خوب بود

خیلی فکرم درگیره واقعا نمیدونم چیکار کنم چند روز شیرخشک نان دادم یبوست شد و همش دل درد داشت دیگه ندادم

روزی ۵ تا خرما . صبح ناشتا دو قاشق غذاخوری سویق سنجد بدون افزودنی. رازیانه ۳ لیوان با کمی عسل . یک ...

ممنون عزیزم خیلی کارا کردم ولی فقط اونی که پره پرتر میشه خالیه عین خیالش نیست

واسه منم دقیقا همینه شیرخشک اصلا ندادین

پسر من از 4ماهگی اصلا ی سینمو نخورد و تا 21ماهگی با ی سینه شیر دادم،اصلا شیشه نگرفت که شیر خشک بدم بهش

❤❤اگر به دنبال موفقیت نروید خودش به دنبال شما نخواهد آمد❤❤تاریخ شروع:98/4/1......قد:176.....وزن اول:75.600..........وزن فعلی:70/850                 هدف اول:70🔒تاپیک لاغری خانومای 85کیلویی
وزنگیریش خوب بود خیلی فکرم درگیره واقعا نمیدونم چیکار کنم چند روز شیرخشک نان دادم یبوست شد و همش دل ...

اوایل عالی بود.۶ ماهگی ۹۵۰۰ بود.تا ۹ ماهگی خوب بود بعدش که دندونهاش شروع شد خیلی اذیت شد انقد غذانخوردکه به نخوردن عادت کرد ضعیف شد.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
منم با یک سینه شیر دادم اون یکی زخم شد چند روز ندادم دیگه نگرفت برای مادر خیلی خسته کنندس سعی کن ب ...

اصلا خستگی مهم نیست اینکه بدونم سیر میشه با یکی بقیش مهم نیست از چند ماهگی با یک سینه شیر دادین

اره عزیزم میشه...یکی سینهام کلا نوک نداره

به گفته پیرزن ها شیرم چربه...البته اولاش زیادشیرندارم مجبورم خیلی خیلی بخــــــورم

نه اهانتگرمقدساتم، نه ازمقربان درگاهم ،شایدکامل یاتوانا نباشم،اماحضوردارم.
اره عزیزم میشه...یکی سینهام کلا نوک نداره به گفته پیرزن ها شیرم چربه...البته اولاش زیادشیرندارم مجب ...

خداروشکر پس شدنیه پسر من ماه اول یک کیلو اضافه کرد نمیدونم خوبه یا نه

وای چقد امیدوار شدم

عزیزم اوایل که بچه به دنیا میاد ادم خیلی استرس داره،کم بخوره،زیاد بخوره،دستشویی نکنه،دستشویی بکنه،همشون مادرو نگران میکنه،چه استرسایی که نکشیدم خودم،روزی که فهمیدم پسرم ریفلاکس داره اینقد گریه کردم که نگو....این روزا زود میگذره زیاد سخت نگیر فقط لذت ببر،خیلی روزای قشنگین،راستی عکس و فیلمم زیاد بگیر از کوچولوت

❤❤اگر به دنبال موفقیت نروید خودش به دنبال شما نخواهد آمد❤❤تاریخ شروع:98/4/1......قد:176.....وزن اول:75.600..........وزن فعلی:70/850                 هدف اول:70🔒تاپیک لاغری خانومای 85کیلویی