2777
2789
ما که همه پسرامون بلندن همشون گفتن زن قد بلند میخوایم،فقط یدونه از قد بلندامون رفته ی زن خیلی کوتاه ...

اره خب.استثنا هم وجود داره.ولی نمونش دایی خودم و چند نفر دیگه که زناشون انگار بچشونن.خیلی اختلاف قدی دارن.من دوست ندارم حقیقتش

چرا

احساس بدی میکنم همش فک میکنم دوس داشت من قد بلند باشم

یا مثلا نمیتونم بیرون باهاش خوب بحرفم صدامون بهم خوب نمیرسه

موقع بغل اینا گردنم درد میگیره

اونجوری که دوس دارم نمیتونیم ارتباط جنسی داشته باشیم حالا حرف مردم بکنار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما که همه پسرامون بلندن همشون گفتن زن قد بلند میخوایم،فقط یدونه از قد بلندامون رفته ی زن خیلی کوتاه ...

تو فامیل و دوستای ما هم مردای قدبلند همیشه تاکید داشتن قد خانومشون بلند باشه  خب جدای از زیبایی باید به هم بیان 

اره خب.استثنا هم وجود داره.ولی نمونش دایی خودم و چند نفر دیگه که زناشون انگار بچشونن.خیلی اختلاف قدی ...

منم دوس ندارم،در حد 10سانت عالیه،دوست داشتم شوهرم 5سانت بلند تر باشه،ولی خب شوهرم چون ورزشکاره کلا خیلی گنده تر از منه

❤❤اگر به دنبال موفقیت نروید خودش به دنبال شما نخواهد آمد❤❤تاریخ شروع:98/4/1......قد:176.....وزن اول:75.600..........وزن فعلی:70/850                 هدف اول:70🔒تاپیک لاغری خانومای 85کیلویی
احساس بدی میکنم همش فک میکنم دوس داشت من قد بلند باشم یا مثلا نمیتونم بیرون باهاش خوب بحرفم صدامون ...

جدی ؟ من 160 هستم از یکی خوشم میاد مطمینم بالای 185 یعنی موقع رابطه ادم اذیت میشه؟ 

تو فامیل و دوستای ما هم مردای قدبلند همیشه تاکید داشتن قد خانومشون بلند باشه  خب جدای از زیبایی ...

نمومنه ش داداش خودم،زنش قدش کوتاهه،همش میگه کاش دخترم به عمه هاش بره،زنشم خودش میگه خداکنه نکشه به طرف ما قد و هیکلش

❤❤اگر به دنبال موفقیت نروید خودش به دنبال شما نخواهد آمد❤❤تاریخ شروع:98/4/1......قد:176.....وزن اول:75.600..........وزن فعلی:70/850                 هدف اول:70🔒تاپیک لاغری خانومای 85کیلویی
جدی ؟ من 160 هستم از یکی خوشم میاد مطمینم بالای 185 یعنی موقع رابطه ادم اذیت میشه؟ 

آره چجوری بگم یکم سخته همش باید کج و کوله شی تا ی قلق بدست بیاری 🙈البته ما هنوز عقدیم ولی بازم سختیای خودشو داره

ارتباط صمیمانه هم نمیشه

عالیه من ۱۵۸ شوهرم ۱۹۰ افتضاحیم هیچوقت پیاده با هم نمیریم شما که خوبه 

دقیقا مثل من و شوهرم.تو مجالس هم آدم خجالت میکشه.شما هم حس میکنی شوهرت به زنهای قد بلند یه جوری نگا میکنه؟