2777
2789

منم دوس داشتم قدبلند باشه ولی خوب ۱ماهه با ایشون در ارتباطم خیلی بهم نزدیکیم از لحاظ اخلاقی و عقاید فکری 

حالا موندم چیکار کنممم واقعا 

تو دوراهی موندم....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نطرم همینکه چندسانت مرد بلند باشه کافیه اصلا اختلاف قد زیاد رو دوست ندارم 

مثلا کسی که قدش ۱۷۰ به بالاست بهتره با مرد ۱۸۰ به بالا ازدواج کنه نه اونی که قدش ۱۶۰ یا کمتر هست اینجوری یه کم ضایع هست

وای من خیلیارو دیدم انقدر تفاوت داشتن. حس میکنم مردای قددددد بلند خانوم ریزه میزه دوست دارن و بالعک ...

ما که همه پسرامون بلندن همشون گفتن زن قد بلند میخوایم،فقط یدونه از قد بلندامون رفته ی زن خیلی کوتاه گرفته اونم زنش همیشه خدا کفش پاشنه بلند میپوشه،ی بارم ندیدم اسپرت بپوشه

❤❤اگر به دنبال موفقیت نروید خودش به دنبال شما نخواهد آمد❤❤تاریخ شروع:98/4/1......قد:176.....وزن اول:75.600..........وزن فعلی:70/850                 هدف اول:70🔒تاپیک لاغری خانومای 85کیلویی
منم دوس داشتم قدبلند باشه ولی خوب ۱ماهه با ایشون در ارتباطم خیلی بهم نزدیکیم از لحاظ اخلاقی و عقاید ...

از مردای قدبلند خوشم نمیاد درسته خوشگل ترن جذاب ترن اینو نمیشه انکار کرد ولی مرد کوتاه صمیمی تره 

منم ۱۷۶ ام حسرت پاشنه بلند به دلم موند😪 هرچی کفش خوشگله پاشنه بلنده

من دوس ندارم،اصن نمیتونم راه برم،عاشق کالجم

❤❤اگر به دنبال موفقیت نروید خودش به دنبال شما نخواهد آمد❤❤تاریخ شروع:98/4/1......قد:176.....وزن اول:75.600..........وزن فعلی:70/850                 هدف اول:70🔒تاپیک لاغری خانومای 85کیلویی

دقیقا عین مایین

ببین بستگی به طرز فکر خودت داده

من تا چندسال بابت این موضوع ناراحت بودم و ازینکه کنار هم راه بریم هم واقعا اذیت میشدم،ولی خوب الان برام اصلا مسئله مهمی نیس.نه قد همسرم و نه تفاوت قدی مون هیچکدوم بیشتر نشده فقط طرز فکرم عوض شده، هیچ بایدی در کار نیس که از سرشونش باشی و این حرفا ببین کنارش لذت می بری و بهت خوش میگذره یا نه.اگه آره این چیزا بعدا با خوب بودنش کمتر دیده میشه