2777
2789
من تو غربت زندگی میکنم جایی ک هیچ کسی رو ندارم ب امید این اومدم اینم ک اینطوری میکنه فقط خودمم و خوا ...

من دوتا بچه هم دارم ...میگم چه غلطی کردم اینارو زاییدم ...بعضی وقتا افسردگی شدید میگیرم از همه چی نا امیدم 

من تو غربت زندگی میکنم جایی ک هیچ کسی رو ندارم ب امید این اومدم اینم ک اینطوری میکنه فقط خودمم و خوا ...

حتما وضو بگیرید و اثراتشو ببینید و اون تکنیکارو انجام بدید حتما خیلیا نتیجه گرفتن 

وضو 

لبخند

دوش حموم 

و ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما اگه مشکل نداری برو کلاس برو سر کار ....من نمیزاره کاری انجام بدم ..کلا خیلی محدودم میکنه ...عین ...

نه من میرم اموزش ارایشگری . ی ماهه بخاطر امتحان نرفتم توخونه  ام فرداهم امتحان دارم . میخوام ارایشگاه بزنم اگ خدا بخواد‌. باورت میشه هزار بار گفتم ک میرم با یکی دیگ میخوابم یا دوست میشم تو منو تو حسرت گذاشتی کمبود دارم تو همه چی گوش نمیده اصلا ب غیرتشم ماشالا برنمیخوره

من دوتا بچه هم دارم ...میگم چه غلطی کردم اینارو زاییدم ...بعضی وقتا افسردگی شدید میگیرم از همه چی نا ...

من یکسال و نیم عروسی کردم از نامزدی ب گوه خوری افتادم ولی گفتم درست میشه ک بدتر شد

چرت و پرت میحرفه یا س کسی ؟؟؟

حرفای الکی ....ولی اون آخری بهش پیام داد قربونت برم .....یه لحظه قلبم وایساد ....چون من اینهمه سال زنش بودم به من نزده بود ...یادم میوفته دیوونه میشم .چن مدت افسردگی بدی داشتم ..بعد از اون روز سه روز نمیتونستم غذا بخورم ...

شما اگه مشکل نداری برو کلاس برو سر کار ....من نمیزاره کاری انجام بدم ..کلا خیلی محدودم میکنه ...عین ...

خودتون تو خونه کار هنری انجام بدین و با بچه ها بازی و ...

بچه ها رو ببر پارک و کلاس نقاشی و ... 

باشگاه برو اگه نمیداره بگو پریودم نامنظمه گفتن برو ورزش که تنطیم بشه 

نه من میرم اموزش ارایشگری . ی ماهه بخاطر امتحان نرفتم توخونه  ام فرداهم امتحان دارم . میخوام ار ...

خیلی خوبه ...منو نمیزاره جایی برم انگار مردا میخان منو بخورن ...خودش همه غلطی میکنه 

حتما وضو بگیرید و اثراتشو ببینید و اون تکنیکارو انجام بدید حتما خیلیا نتیجه گرفتن  وضو  ...

بابا قرانم خودش خونده ی بار ک دعوا کرده بودیم چقدر نذر چقدر دعا آدم نمیشع بخدا باید ببرم پیش روانشناس جالب اینجاس ی بار من رفتم مشاوره گفت باید شوهرتم بیاد نرفت گفت من مشکلی ندارم ک برم 

خودتون تو خونه کار هنری انجام بدین و با بچه ها بازی و ... بچه ها رو ببر پارک و کلاس نقاشی و ...&nbs ...

باشگاه میرفتم ...خیلی بدش میومد ولی من با شوق میرفتم ...با اینکه چاق نبودم اندامم رو فرم شد ..‌‌‌‌‌برا روحیمم خوب بود ...آخرش سر جوک های +۱۸ که بچه ها تو گروه فرستادن گوشیمو شکوند و پامو برید از باشگاه 

خیلی خوبه ...منو نمیزاره جایی برم انگار مردا میخان منو بخورن ...خودش همه غلطی میکنه 

خوش بحالت باز غیرت داره سرت تعصب داره اینم از غیرت اسمشم نشنیده خودشو زده ب بی غیرتی . ساعت ۱۰ شب ی بار منو انداخت بیرون سر خواهرش بعر ی ساعت زنگ و اس داد  منم تو خیابونا میترسیدم زنگ زدم داداشم از شهرستان دو ساعته خودشو رسوند اومد منو برد جالبش اینجاس داشت همینطور زنگ میزد داداشم برداشت داد زد سرش شوهرمم گفت ببر هر وقت ادم شد بیارش

بابا قرانم خودش خونده ی بار ک دعوا کرده بودیم چقدر نذر چقدر دعا آدم نمیشع بخدا باید ببرم پیش روانشنا ...

دقیقا ...من به خاطر کاراش افسرده کرده ...بعد یه جوری رفتار میکنه انگار من مشکل دارم ...خب تو منو روانی کردی 

دقیقا ...من به خاطر کاراش افسرده کرده ...بعد یه جوری رفتار میکنه انگار من مشکل دارم ...خب تو منو روا ...

😥😥😥😥😥 موندم ب قران قسم چیکار کنم  این پیر شه من چجوری تحملش کنم اون موقع ک اوج عشق و حال منه

خوش بحالت باز غیرت داره سرت تعصب داره اینم از غیرت اسمشم نشنیده خودشو زده ب بی غیرتی . ساعت ۱۰ شب ی ...

غیرت چی .شکاکه ...یه سری گفتم حداقل بزار برم دانشگاه ...دلم پوسید تو خونه ...میگه مگه دلت برا پسرا تنگ شده ؟