2777
2789
عنوان

اعصابم داغونه

141 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها ،دیشب با شوهرم دعوام شد قرار بود این هفته نریم خونه ی مامانش هفته ی بعد بریم ولی بعد یک ساعت داداشش زنگ زد گفت ما این هفته همراه خانواده میریم پیش مامان میخوام تو هم بیای برادرش تو یه شهر دیگه ست اونم گفت باشه میام با اینکه قرار بود نریم بعدش من گفتم چرا زدی زیر قرارمون اونم گفت ما قراری باهم نداشتیم ما هم یه شهر دیگه هستیم و با مادرشوهرم نزدیک ۳ ساعت فاصله داریم من واقعا عصبانی شدم و گفتم که دلم نمیخواد بری اونم گفت که تو درک نداری داداشم زنگ زده حتما باید برم واقعا نمزدونم چی باید بگم دیشب باهاش قهر کردم من دلم نمیخواد تنها بره از طرفی هم این هفته شرایطم جوریه که له هیچ وجه نمی تونم باهاش برم شما بگین چیکار باید بکنم؟ 

خودش میره پس باهاش برو

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین هر کاری بکنی اون میره، پس خودتو بزن به بی خیالی که اعصابت به هم نریزه

آخه لجم میگیره داداشش بدون زنش هیچ جا نمیره ابنم بدون من میخواد بره تو رو خدا چطوری اعصابم بهم نریزه؟

آخه لجم میگیره داداشش بدون زنش هیچ جا نمیره ابنم بدون من میخواد بره تو رو خدا چطوری اعصابم بهم نریزه ...

ببین کاری از دستت بر نمیاد، مردا وصلن به ننه هاشون، ولش کن بزار بره، تو هم آرامش خودتو حفظ کن میدونم سخته ولی جز این راهی نداری گلم

مادرم و پدرم ، بگید چطوری صداتون کنم که برگردید واقعا بهتون نیاز دارم!
ببین کاری از دستت بر نمیاد، مردا وصلن به ننه هاشون، ولش کن بزار بره، تو هم آرامش خودتو حفظ کن میدونم ...

انقد عصبانی بودم که بهش گفتم از خانواده ت خوشم نمیاد انقد بی احترامی دیدم دلم نمیخواد ببینمشون 

انقد عصبانی بودم که بهش گفتم از خانواده ت خوشم نمیاد انقد بی احترامی دیدم دلم نمیخواد ببینمشون 

ببین ولش کن بزار بره، تو هم به روی خودت نیار، هر چقدر بگی بیشتر لج میکنه

ببین ولش کن بزار بره، تو هم به روی خودت نیار، هر چقدر بگی بیشتر لج میکنه

َآره دیشب میگفت از لج تو هم که شده میدم کاری نکن انتقالی بگیرم برم پیش مادرم؟

َآره دیشب میگفت از لج تو هم که شده میدم کاری نکن انتقالی بگیرم برم پیش مادرم؟

ببین عزیزم نندازش تو دنده لج، ولش کن ، هر چقدر بگی یه حرفایی رو بهت میزنه که هیچ رقمه نمی تونی اون حرفاشو هضم کنی، پس بی خیال باش بزار بره