2777
2789
شوره جان اخه  عکس رنگی دادم دیروز میتونم لکه ببنی ک تموم شد پاپ اسمیر هم بدم ؟

بله میشه فقط پریود نباشی و لک ها خوب بشن ژل استفاده نشده باشه نزدیکی نداشته باشی که خطا داخل آزمایش پیش نیاد

خدایا شکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله میشه فقط پریود نباشی و لک ها خوب بشن ژل استفاده نشده باشه نزدیکی نداشته باشی که خطا داخل آزمایش ...

مرسی عزیزم از راهنماییت اخه ی جا رفتم گفتن چون عکس رنگی دادی این ماه نمیتونی پاپ اسمیر بدی باید بزاریش برای ماه دیگه ولی تو نت ک نگاه کردم همین حرف شما رو زد مرسی گلم ک وقت گذاشتی🙏🏻🌹

مرسی عزیزم از راهنماییت اخه ی جا رفتم گفتن چون عکس رنگی دادی این ماه نمیتونی پاپ اسمیر بدی باید بزار ...

عکس رنگی دادی? زنگ بزن از دکتر بپرس شاید نشه اخه مواد میریزنداخل رحم .  تست مشکوک باشه دوباره میفرستن تست. حتما از مرکز رادیولوژی و هم پزشکت بپرس. 

خدایا شکرت