2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی منوببین بگوخدایاشکرواس الانت نگوکجایی هفته ی ۲۷هستم سرویکسم شده۲۰وقت سرکلاژم گذشته دکترم دیرفهمی ...

مگه ۱۸ هفته تو انومالی طول سرویکسو نگفتن بهت؟ 

ایشالا که چیزی نمیشه توکل به خدا

حواست باشه!
اسی منوببین بگوخدایاشکرواس الانت نگوکجایی هفته ی ۲۷هستم سرویکسم شده۲۰وقت سرکلاژم گذشته دکترم دیرفهمی ...

استراحت مطلق کن دسشویی هم بگو برات ظرف بزارن سه هفته راحت میگذرونی با طول 20.نگران نباش.از چند هفته زایمان کنی دیگه بچه می مونه؟

کسی که سرکلاس میشه باید استراحت مطلق باشه برای دستشویی و حمام اونم خیلی سریع باید بره و بیاد من موندم چرا کارخونه کردی؟عجب دکتر احمقی بوده باید اینارو بهت می‌گفت عزیزم حالا غصه نخور پاشو زود برو بیمارستان تا صبح صبر نکن

خوشبحالت حالافهمیدی طول سرویکست کمه ووباس آمپول بزنی من هفه ۲۳بچم سقط شدبیمارستان لعنتی توسونونگف مشکل سرویکس دارم 

خوشبحالت حالافهمیدی طول سرویکست کمه ووباس آمپول بزنی من هفه ۲۳بچم سقط شدبیمارستان لعنتی توسونونگف مش ...

میبینی توهرشرایط یکی بدترازخودمون هست یکی بودحالا تو۲۵ مثل توشده بودفقط فقط توکل به خداواسم دعاکن

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...
استراحت مطلق کن دسشویی هم بگو برات ظرف بزارن سه هفته راحت میگذرونی با طول 20.نگران نباش.از چند هفته ...

دسشویی روفرنگی میرم ظرف واقعاسخته مطمعنی میمونه با۲۰؟اینقدنگرانم که نگو

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...
مگه ۱۸ هفته تو انومالی طول سرویکسو نگفتن بهت؟  ایشالا که چیزی نمیشه توکل به خدا

نه دکتربی فکرم اندازه نگرفته بود