2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میدونم از تاپیکت خیلی میگذره میخاستم بدونم‌وضعیتت چی شد من با وجود سرکلاژ دهانه رحمم ۱,سانت با ...

من جاش جواب میدم

منم وضعیت شمارو داشتم. دکترم گفت تا اخر بارداری باید استراحت مطلق باشی و لگن زیر پات بگیرن.حمام ده روز یکبار ۵ دقیقه ،اب داغ نباشه. من برای سرویس خودم میرفتم ،روی توالت فرنگی که فشار نیاد بهم. تا ۳۳رسوندمشون و موندن شکر خدا

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
من جاش جواب میدم منم وضعیت شمارو داشتم. دکترم گفت تا اخر بارداری باید استراحت مطلق باشی و لگن ...

ممنون عزیزم بابت پاسخت الان استراحتم ولی از لحاظ روحی خیلی داغونم 😔خدا از دهنت بشنوه 

منم بچمو بغل بگیرم😔

ممنون عزیزم بابت پاسخت الان استراحتم ولی از لحاظ روحی خیلی داغونم 😔خدا از دهنت بشنوه  منم بچم ...

منم داغون و افسرده بودم.‌طبیعیه.مقاوم باش.انشاا...سالم بغلش میگیری💚❤💙

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
من جاش جواب میدم منم وضعیت شمارو داشتم. دکترم گفت تا اخر بارداری باید استراحت مطلق باشی و لگن ...

سلام عزیزم شبتون بخیر منم با وجود سرکلاژ دهانه رحمم باز شده قبلا سابقه سه بار سقط دارم دکتر منم گفت فقط استراحت البته دارو و آمپول هم میگیرم با خوندن پیام شما امیدوار شدم منم همه کارمو همسرم انجام میده فقط دسشویی میرم رو فرنگی بر میگردم رو تخت پهلوها خیلی درد میکنن

منم داغون و افسرده بودم.‌طبیعیه.مقاوم باش.انشاا...سالم بغلش میگیری💚❤💙

سلام عزیزم خوبی؟؟ روبراهی؟؟ منم شرایط شمارو دارم استراحت مطلقم دسشویی فرنگی میرم برمیگردم رو تخت تسبیح میکشم و روزامو میشمارم توکلت بخدا باشه

خدایا کجایی

گلم خیلی وقته از تایپیکت گذشته خواستم بپرسم شما چیکار کردی باردار شدی منم دوتا زودرس داشتم دومی هم سرکلاژ بودم بازم دهانه رحمم باز شد و زودرس شدم دکتر گفت رحم اجاره کن 😭😭😭😭شما چیکار کردی امیدوارم جواب بدی