2777
2789
عنوان

ناباروری

| مشاهده متن کامل بحث + 3224 بازدید | 58 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست من پیش دکتر کومار نتیجه گرفته میگه خیلی دکتر خوبیه منم وقت گرفتم برم پیش این دکتر 

منم اسمشو شنیدم اتفاقا. میگن یه دکتر هندی خوب هست خیلیا جواب گرفتن

تخصصش زنانه؟

این ماه میخوام برم برای عکس رنگی

عزیزم ان شاالله زود باردار بشی،عکس رنگی خیلی خوبه،دوست من تنبلی داشت بعد فهمید لوله هاش گرفته بودن،استرس هم نداشته باش،من با لتروزول و آمپول باردار نشدم،ولی با متفورمین باردار شدم گاهی تاثیر داروها رو آدما متفاوته

لطفا یه صلوات واسه سلامتی نی نیم مهمونم کنید🙏🌹
منم اسمشو شنیدم اتفاقا. میگن یه دکتر هندی خوب هست خیلیا جواب گرفتن تخصصش زنانه؟

آره عزیزم فوق تخصص زایمان و نازایی زنشم دکتره زنانِ با هم کار می کنن

قدر زندگیمو بیشتر می‌دونم خدایا شکرت برای وجود پسرم ❤️
منم اسمشو شنیدم اتفاقا. میگن یه دکتر هندی خوب هست خیلیا جواب گرفتن تخصصش زنانه؟

عزیزم وقتی مشکلی ندارین دکتر میخواد چیو درمان کنه؟ مگه نمیگی همچی نرمالِ دارو واسه چی بده؟

عزیزم ان شاالله زود باردار بشی،عکس رنگی خیلی خوبه،دوست من تنبلی داشت بعد فهمید لوله هاش گرفته بودن،ا ...

ممنون از لطفت گلم، برام دعا کن

تا الان از عکس رنگی میترسیدم ولی به این نتیجه رسیده چاره ای ندارم باید برم.

خدا نینیتو برات حفظ کنه و قدمش پر خیر و برکت باشه😍

عزیزم وقتی مشکلی ندارین دکتر میخواد چیو درمان کنه؟ مگه نمیگی همچی نرمالِ دارو واسه چی بده؟

عزیزم اینا آزمایشهای اولیه بودن که گفتن مشکلی نداریم.

هر دکتری رفتم آزمایش کامل واسه تشخیص ناباروری ننوشته و گفته تا دوسال طبیعیه که باردار شدن طول بکشه...

میخوام یه دکتر خوب باشه که همه عوامل ناباروری رو از ریز تا درشت بشناسه، چک کنه و ببینه چه مشکلی دارم

ممنون از لطفت گلم، برام دعا کن تا الان از عکس رنگی میترسیدم ولی به این نتیجه رسیده چاره ای ندارم با ...

مرسی گلم ان شاالله بزودی خبر بارداریتو بدی😚

لطفا یه صلوات واسه سلامتی نی نیم مهمونم کنید🙏🌹