2777
2789
عنوان

ناباروری

| مشاهده متن کامل بحث + 3224 بازدید | 58 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرت صارم بهتره یا رویان؟ اگه یه دکتر خوب بهم معرفی بشه که رویان باشه حتما میرم. مشکلم اینه دکتر ...

من راستشو بخوای مال تهران نیستم واسه همین شناختی از صارم ندارم

ولی رویان دختر خالم بعد 14سال نازایی رفت رویان براش عمل میکرو انجام دادن دوقلو باردار شد

خواهر دوستم هم رویان درمان کرد باردار شد

ولی خب یه بار هم خودم رفتم رویان آی وی اف انجام دادم که متأسفانه منفی شد

و بار دوم انتقال جنین فریزی انجام دادم الحمدلله مثبت شد

خواستم بت بگم علاوه بر دکتر خوب، بدن خودمون هم مهمه که چطور به داروها جواب بده

مثلا همین رویان دختر خالم با یه بار جواب گرفت ولی من نه

منم واقعا به یکی نیاز دارم که بهم ارامش بده الان باردار نیستی عزیزم؟

هفته ی پیش دفع شد، انشاءالله چند ماه دیگ دوباره اقدام میکنم،8ام دوباره پیشش نوبت دارم

خدایا بابت فرشته هایی که بهم دادی هزااااااران بااااار شکر... 
باور کن اردیبهشت همین امسال مامانم آب نیسان جمع کرد و دعاهاشو از روی مفاتیح خوند.میگفت خیلی هم طولان ...

خودت باید بخونی عزیزم، هرکی حاجت داره باید بخونه، منم دوستم مامانش خوند ج نگرفت، ولی خودش خوند ج گرفت، انشاءالله شمام امسال هودت جم کن

ولی خب یه بار هم خودم رفتم رویان آی وی اف انجام دادم که متأسفانه منفی شد و بار دوم انتقال جنین فریز ...

بله دقیقا همینطوره

ممنونم از اطلاعاتی که دادی عزیزم

ان شاالله خدا دخترتونو براتون حفظ کنه😙

خودت باید بخونی عزیزم، هرکی حاجت داره باید بخونه، منم دوستم مامانش خوند ج نگرفت، ولی خودش خوند ج گرف ...

آهان، نمیدونستم اینو. وای دو سال مامانم برام آب نیسان میگرفت ولی نتیجه نمیداد

ممنون عزیزم که گفتی😍

آهان، نمیدونستم اینو. وای دو سال مامانم برام آب نیسان میگرفت ولی نتیجه نمیداد ممنون عزیزم که گفتی😍

😂 😂 😂 چ صوابی کردم پس،