2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنین؟

125 بازدید | 23 پست

سلام دوستان، دخترم ۸ ماه و ۵ روزشه اما هییییییچ علاقه ای به چهاردست و پا رفتن نداره... رو شکم میذارمش برمیگرده و گریه میکنه و همش می‌خواد بیاد بغلم... بعضی وقتا فقط یکم میخزه جلو... نسبت به هیچ چیز کنجکاو نیست ک بره سمتش!!! من چیکارکنم؟؟؟ باید همش بغلم باشه یا پیشش باشم... به نظرتون طبیعیه یا؟؟؟  واقعا خسته شدم... همه میگن بچه س دگ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم زیاد بغلش کردی خب. من دخترم از ۵ ماهگی روزی نیم ساعت میزاشتم بحال خودش. از دور مراقب بودم تا الان‌‌ . بشین کنارش باهاش بازی کن. کم کم تشویقش کن به تنهایی  بازی کردن

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
ده ماه اینا هم بعضیا به زور میخزن ..البته فکر کردی چهاردست و پا بره راحت میشی ..اونموقع باید مدام بد ...

میدونم... کلا دیگه باید قید راحتیم بزنم... اما همش گریه میکنه و می‌خواد بیاد بغلم... بار چهار دست و پا بره فک کنم بهتر باشه!!!

عزیزم زیاد بغلش کردی خب. من دخترم از ۵ ماهگی روزی نیم ساعت میزاشتم بحال خودش. از دور مراقب بودم تا ا ...

نمی‌دونم... تمام تلاشمو کردم که بغلی نشه... زیادم‌بغلش نکردم... دو ماهی میشه اینجوری شده

میدونم... کلا دیگه باید قید راحتیم بزنم... اما همش گریه میکنه و می‌خواد بیاد بغلم... بار چهار دست و ...

نه بخداا منم همین فکر رو میکردم ..میگفتم خدایا فقط یه ذره چهاردست و پا بره ..من یه دستشویی بتونم برم ..بعد روزی صد بار گفتم غلط کردم ...تکون میخورد عفونت چشم می‌گرفت ..روی زمین آشپزخونه ...هرکاری کنی بازم گردو خاک هست ..تازه اونموقع بغلش می‌کنی لگد میزنه گریه می‌کنه میگه بذار منو زمین برم جلو 

نمی‌دونم... تمام تلاشمو کردم که بغلی نشه... زیادم‌بغلش نکردم... دو ماهی میشه اینجوری شده

بشین کنارش فقط بازی کن. این‌ بهترین راه. تقلید صدا کن با عروسکش

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
هنوز دیر نیس که. نگران نشو. احتمالا باهاش کار نکردی. که دمر بخوابه و یه وسیله جذاب بزاری یه کم جلوتر ...

راست می‌گی... از دو سه ماهگی ک اصلا تمرین نکردم... الانم ک میخوام باهاش تمرین کنم غر میزنه و زود خسته میشه ‌گریه میکنه!!! چیکار کنم؟