2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 125 بازدید | 23 پست
راست می‌گی... از دو سه ماهگی ک اصلا تمرین نکردم... الانم ک میخوام باهاش تمرین کنم غر میزنه و زود خست ...

بابا رهاش کن ...مادرشوهره من دهن منو صاف کرده بود که با بچه تمرین نکردی ...ببین نمیتونه روی زانو بایسته ...بدو بدو بردمش دکتر ..دکتر گفت بی خود کردی اینو وایستوندی به زانوش فشار میاد وزنش زیاده ...بخدا مااعصاب این بچه هامونو بهم میریزیم ...خودشون هروقت بخوان انجام میدن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی بدعادت شده. از الان تمرین کن. یه کم سخت تره ولی تو ادامه بده و دلسرد نشو. فقط باید حوصلتو بیشتر ...

خزیدنو  بلده اما فقط خودکار میذارم جلوش میره بعد ی مدت خسته میشه... خودش هییییچ تلاشی نمیکنه و سمت هیچی نمیره

خزیدنو  بلده اما فقط خودکار میذارم جلوش میره بعد ی مدت خسته میشه... خودش هییییچ تلاشی نمیک ...

خب بچه زود خسته میشه دیگه. دختر دوستم ۸ ماهشه هنوز نمیخزه. البته اون خیلی تپله😄😄 از تپلی بیش از حدشه. مامانشم باهاش تمرین نمیکنه میگه بالاخره یاد میگیره دیگه. توام زیاد توقع نداشته باش. حالا که میخزه بقیه چیزارو هم کم کم یاد میگیره. 

خب بچه زود خسته میشه دیگه. دختر دوستم ۸ ماهشه هنوز نمیخزه. البته اون خیلی تپله😄😄 از تپلی بیش از حد ...

همش میخوام مقایسه نکنم اما نمیشه... هم سن دخترم دو سه تا بچه تو فامیلامون داریم... همشون چها دست و پا می‌رن و ... 

همش میخوام مقایسه نکنم اما نمیشه... هم سن دخترم دو سه تا بچه تو فامیلامون داریم... همشون چها دست و پ ...

مقایسه نکن عزیزم. خواهرزاده من از هفت ماهگی چهاردست و پا رفت که به نسبت زود بود. الان که ۱۴ ماهشه هنوز راه نمیره. بعضیا دیر چهاردست و پا میرن. بهضیا هم اصلا نمیرن و یهویی راه رفتن رو تجربه میکنن. بچه ها باهم فرق دارن. الان بچه ت ممکنه دیر چهار دست و پا بره ولی یه دوره کوتاه بره و بعدش زود راه بره.