2777
2789
عنوان

تهمت

307 بازدید | 56 پست

سلام خوبین 

لطفا منطقی جواب بدین 

اگه دو نفر مهمون بیاد خونتون

بعد یه (نمیتونم بگم )چیزی از کیف اون یکی مهمون شما رو قایمکی ورداره ببره بندازه دور 

و اون یکی  مهمون شما فکر کنه کار شما بوده و به همه بگه و بهت تهمت بزنن 

و اون شخص که به کیف دست زده و اون چیزی  رو که انداخته دور  عذاب وجدان بگیره بعد دو روز بگه که کار من بوده و ازتون معذرت خواهی کنه 

عکس العمل شما چیه ؟؟؟

این دو نفر از نزدیکان شما باشن؟؟؟

خواهش میکنم جواب منطقی و درست بدین  فکر کنید خواهرتونم اصلا نه یه هم نوع که میخواین کمک کنین 

چیزی بیشتر از این نمیتونم بگم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هردوشونو رو به رو میکنم. و از اون که به همه گفته کار من بوده میخوام حرفشو همه جا پس بگیره. بعد با هردوشون قطع رابطه میکنم حتی اگه خواهر و مادرم باشن 

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭

اون چیزو پرت میکنم تو صورتش و میگم خیلی حقیری! (صاحب اون  وسیله) 

دیگه نه اون محل میذارم نه اونی که برداشته 

دیگه هم تو خونه زندگیم راهشون نمیدم

فرزندِ ماه، گریه نکن، آن‌گاه که ماه طلوع کند، زمانِ تو فرا می‌رسد...

غلط کرده بخواد حتا همچین شوخی بکنه باهام هر کی میخاد باشه یکی میزنم تو گوشش تا دفعه آخرش باشه بعدشم تا عمر دارم نگاشم نمیکنم 

بی پناهی یعنی  زیر آوار کسی بمانی که قرار بود تکیه گاهت باشد.... 

با اون طرف رو در رو میکنم

بعدشم با جفتشون قطع رابطه میکنم

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔