2777
2789
عنوان

تهمت

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 56 پست
حق داری. منم بودم نمیتونستم طاقت بیارم. اخه واقعا تهمت دل ادمو میسوزونه  به هردوشون بگو حلالشون ...

واقعا هم دل آدم میسوزه تا ته استخونات حتی 

واقعا هم حلالشون نمیکنم به خدای خودم هم گفتم من اگه بخشیدم تو نبخش 

چون یاد خوبی هام میفتم آتیش میگیرم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درسته اما حتمن روبرو کن بعدشم قطع رابطه ارزش ندارن اینطور آدما البته اگه بشه اسمشونو بزاری آدم

آدم نیستن حتی حیون هم نیست 

قطع رابطه میکنم اما اونا میدونم به هیچ جاشون بر نمیخوره و بازم میان البته اگه بیان یعنی شرف ندارن 

عزيزم هيچوقت از كسى كينه به دل نگير ولى اين كينه نگرفتن به اين معنى نباشه كه كارشو فراموش كنى،ميگم م ...

اصلا و ابدا آدم کینه ای نیستم و گاهی از این خصلتم حرصم میگیره چون زود فراموش میکنم 

خب منم میخوام زنگ بزنم بهش نمیخوام بی احترامی کنم اما میگم چه خوبی ها کردم و بدی دیدم ازت و هیچی نگفتم و گذشتم اما این بار نمی گذرم 

اصلا و ابدا آدم کینه ای نیستم و گاهی از این خصلتم حرصم میگیره چون زود فراموش میکنم  خب منم میخ ...

عزیزم به نظر من لازم نیست، تو خوبی هاتو بگی ، اون این ها رو دیده بود از تهمتش کوتاه نیومد ، پس به جای گفتن عمل کن ابهش محل نذار

نه میخوام زنگ بزنم بگم واقعا ناراحت هستم و نمی بخشم  یعنی بد میشه زنگ بزنم ؟؟؟

به نظر من اون باید بیاد سمتت، البته اگه این بستگان خواهرت برادرت باشه ، اشکالی نداره تماس گرفتن و اظهار ناراحتی

عزیزم به نظر من لازم نیست، تو خوبی هاتو بگی ، اون این ها رو دیده بود از تهمتش کوتاه نیومد ، پس به جا ...

آخه چون من هیچی نگفتم احساس میکنم پرو هم شدن و اینکه اصلا عذر خواهی نکرد 

حداقل اون یکی عذر خواهی کرد 

اره خودمم به این نتیجه رسیدم دیگه محل نزارم و قطع رابطه