2777
2789

رفتم نشستم تا نوبتم بشه یه خانومه که نگم از قیافش براتون

موهای پسرونه بعد بنفشش کرده بود،لباشم اندازه دولیتر ژل تزریق کرده بود.چی بگم عین پلنگا😕بعد هیکلیییییی

بچش کنار من داشت با گوشیش بازی میکرد کارش تموم شد اومد جوری زد تو سربچه بنده خدا کف زمین پخش شد دوتا دیگه زد تو سرش بعد گیسشو گرفت جمعش کرد😕ماها همینطور هاج و واج موندیم 

خدایی من تو اون چنددقیقه زهرم ترکید ازش خدا به داد اون بچه برسه😢تازه میگف بزار بریم خونه کار دارم باهات😢

چرا بعضی مادرا اینجورین😭

اصلا تو کتم نمیره مادری بچشو اینطور بی رحم بزن😕

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من بودم دعواش میکردم

میگفتم تو که عقده داری چرا بچه میاری؟!

یه بالش ورمیداشتی صبح تا شب می کوبیدی تو سرش!

یه بچه ناهنجار میخواد تحویل جامعه بده

ما انسان بودیم...تا زمانی که،نژاد ارتباط‌مان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیم‌مان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم....

من زیاد دیدم ازاین موردا

متاسفم واقعا واسشون😕😕

کل دنیا یه طرف،عشق من یه طرف😊                          همسرعزیزم تو بهترین اتفاق زندگیمی،تا روز آخر عمرم عاشقانه میپرستمت،کاش همه ی مردهای دنیا مثل توبودند،دنیا بهشت میشد،جان ودلم فدای تو❤تیکر عروسیمه 😊😊
اون مادر نبوده ماده پلنگی بوده که فقط زایش کرده

اصلا قیافش شبیه مادرا نبود😕

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       
من بودم دعواش میکردم میگفتم تو که عقده داری چرا بچه میاری؟! یه بالش ورمیداشتی صبح تا شب می کوبیدی ...

از این زنا بود که خیلی قلدرن و قیافه خطرناکی دارن😑

دستاش بشکنه که اون طفل معصوم رو کتک زد فقد بلدن بچه پَس بندازن ببخشید اما ر ی د ن با این مادریشون اه اعصابم خورد شد

حسرت چیزایی رو میخوری که دیگه برنمیگرده و تا آخر عمر میشه حسرت 🙃

بخدا من امروز رفتم چشم پزشکی

فقط سه ظرف پر واسه پسرم خوراکی بردم که اذیت نشه

یعنی بحدی شیطونی کرد هرمادر دیگه ای بود صبرش تموم.میشد

ولی چه.میشه کرد بچس

خدایا هرجای ایرانم که دست میزنم درد میکند خودت مراقبمون باش😞                                                   عضو کمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ:شوشو(شوهر)  عِجقم(عشقم)🙊آخایی(شوهر) 🙊عجیجم(عزیزم)  پِری  آقایی(شوهر)  آز(آزمایش)  سز(سزارین)  اپی(ایپلاسیون)😳خخخخ(خندیدن مجازی)😤ازد(ازدواج)😞تودلی(جنین)😩چِلا(چرا)😖پسمل(پسر)😏دخمل(دختر)😕ریپ(ریپلای)😯رل(دوست پسر و دختر)😭دویوق(دروغ)😭عخی(آخی)👊پروف(پروفایل)😛خوشمل(خوشگل)👊کنجد(بچه)😩😩😩ز (زنگ زدن)😨                              
منم تا حالا چند بار تو آرایشگاه و استخر دیدم.جوری بچه رو کتک میزدن که دلم کباب شد.ولی به نظرم نباید ...

چی کار کنیم خواهرم

ارایشگره بهش گفت ولش کن داشت اونم درسته قورت میداد