2777
2789
عنوان

توروخدا ھر کے میدونہ جواب بدہ

271 بازدید | 25 پست

سلام ھمگے بچہ ھا اولش بگم توروخدا نگین برو تاپیک گیسو کمندا چون ھم زیادہ و نمیشہ ھمشو خوند چون بارھا خوندم و نفمیدم و دلایل دیگہ ۔دوستان من موھام یہ ذرہ از پسرونہ بلند ترہ ھم فرہ ھم زبرہ چن سالے ھست ازدواج کردم ولے ھمیشہ مجبورم بخواطر موخورہ شید کوتاہش کنم و ھمون قدر بمونہ امشب شوھرم با یہ حالت ناخوش آیندے گفت چرا موھات بلن نمیشہ الان باید از کمرت میشد چن سسلہ عروسے کردیم خیلے دلم گرفت ولے بروز ندادم با خندہ گفتم چون خشکہ و موخورہ مےزنہ مجبورم تن تن کوتاہ کنم 

خدایا مواظبمون باش و بلاھایے کہ بہ فکرمونم نمےرسہ سرمون نیار

سرم موی تغذیه کننده موی آریس بگیر

دو ساعت قبل حمام فرق سرتو با روغن سیاهدانه ماساژ بده و بعد دوساعت حتما سرتو بشور

آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤  خدای تو عذاب میکند ، خدای من می‌بخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده می‌‌شوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا می‌گیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم می‌کند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان می‌دهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق می‌ورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قبلنم یکے دوبار گفتہ بود موھاے خواھرش لختو بلندہ گفت الان موھاے خواھرم از تو بلن ترہ بعد روشو برگردوند کسے راہ حلے دارہ واسہ موھام نمےتونم ھر شب ھرشب روغن بزنم چون متاھلا خودتون مےدونید نمیشہ از طرفے تن تن مےرم حموم ھفتہ اے شاید دو سہ بار شامپو کنم با نرم کنندہ و ماسک مو اما حمام خالے رو تقریبا یہ روز در میون یا ھر روز مےرم بخواطر متاھلے تعرو خدا اگہ راھے دارین بگین 

عزیزم این همه ساله اونقدر کوتاش کردی موخوره رفته؟! نرفته که، پس شما بذار بلند بشه، ماهی یه بار یه سانت از پایینش بزن. اینکه موهات فر و زبره موخوره داره یکم مشکوکه آخه اصولا موی نازک و لخت موخوره میگیره....سشوار نکش، با حوله حموم پایین موهاتو خشک نکن، اتو مو هم نکش

از حموم که میای سر موهاتو همونطور خیس، روغن نارگیل بزن و بمال

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
منم موخوره داشتم.حنا زدم میتونم بگم 90درصد موخوره هام رفت

آخہ یہ کم بورم حنا زدنے میشم ھویج ولے اگہ بدونم قطعیہ ھر ھفتہ مےزنم

آخہ یہ کم بورم حنا زدنے میشم ھویج ولے اگہ بدونم قطعیہ ھر ھفتہ مےزنم

حنا رو با قهوه یا کاکائو ترکیب کن

قهوه قهوه ای تیره و کاکائو قهوه ای روشن میکنه رنگشو

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          

قبلن ماسک مو مےزدم الان نرم کنندہ بہ نظرتون کوتاہ نکنم یہ سہ چار ماہ یہ کم بلند بشہ میدونم موخورشم بلن میشہ اما بہ نظرتون با دستگاہ موخورہ گیر میشہ موخورھاشو بزنم 

وقتی از حموم میای موها خیسه خوب روغن بزن بعد شسوار کن عالی میشه 

روغن آرگان 

روعن زیتون بادام کنجد نارگیل ....قاطی کن بزن من چند ساله دارم میزنم موهام خیلی بلند شد بدون موخره

سعی کن خیلی کم رنگ کنی یا فقد وقتی درومد  ریشه رو بزن یا فقط موهای جلو کلن سعی کن خیلی کم رنگ کنی دلکره هم اصلن نزن 

بسم الله♥️ کاربر سال ۹۳ هستم ک قط دسترسی شدم 😪😪