برای ریزش مو رفتم دکتر چون شدیده.برام توی پوست سرم تزریق امپول انجام داد و دارو و شامپو داد این قرصم داد اما درباره اش و نحوه مصرفش حرفی نزد منم یادم رفت بپرسم.کسی مصرف کرده؟ عوارض نداشته؟ من میتریم بخورمش ضررهاش بیشتر باشه.
من یک سال خوردم واسه جوش صورت از نصف شروع کردم روزی نصف قرص بعد از ده روز یه دونه کامل هر صبح بعد از صبحانه, واسه بعضیا سینه ها یه کم سایزش بزرگتر میشه مثل موقع پریودی و اینکه یکدفعه نباید قطع بشه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من بدم مباد سینه هام بزرگ بشه برلی شما این عارضه رو داشت؟ راستی مال من دوز ۲۵ هست روزی چقدر بخورم؟
منم دوست نداشتم ولی خب بعد از اینکه قطع بشه به حالت قبلش برمیگرده و این بزرگی اونقدر محسوس نبود واسه من! قرص من اسپیرونولاکتون100 بود واسه شمارو نمیدونم عزیزم