2777
2789
خیلی دلم براش کباب شد.یه جوون بدون حامی خیلی سخته.امیدوارم رای بیاره تا زندگیش اسونتر شه.

آره ان شاالله بیاره

منم دوسش دارم و دلم براش میسوزه

لالا لالا بخواب دنیا خسیسه واسه کمتر کسی خوب مینویسه یکی لبهاش همیشه غرق خندس یکی چشماش تو خوابم خیسه خیسه💔
خیلی دلم براش کباب شد.یه جوون بدون حامی خیلی سخته.امیدوارم رای بیاره تا زندگیش اسونتر شه.

آره ایشالا ولی خب دلم میگه شکوفه رای میاره ...

لطفاً برای سلامتی تو دلیم یه صلوات می‌فرستی🥺🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا بسیار هم بالاست و جز معدود عروسک گردان هاست که میتونه این حرکات رو انجام بده لطفا کمی در این ...

همین که با دهن باز رو عروسکا حرف میزنه کارشو غیر قابل قبول میکنه 

اصلا هم بالا نیست 

ضمنا عصر جدیده باید یکار شاقی انجام بده شما چرا هی میگی جزو معدودیه که فلانه . 

نظرات من قرار نیست به مذاقت خوش بیاد 
اتفاقا بسیار هم بالاست و جز معدود عروسک گردان هاست که میتونه این حرکات رو انجام بده لطفا کمی در این ...

عزیزم برو اجراشو بازم ببین

به نفس نفس افتاده بود.یه جاهایی من به جای اون نفس میگرفتم.حقشه حذف بشه با اینکه شکوفه هم همشهریمه

کاربری قبلیم ترکیداین یکی رو نترکونید لطفا
همین که با دهن باز رو عروسکا حرف میزنه کارشو غیر قابل قبول میکنه  اصلا هم بالا نیست  ضمن ...

مثل این میمونه که شما بگید چون  یک نفر بلد نیست نستعلیق بنویسه پس اصلا نوشتن بلد نیست این درسته؟؟؟

همین معدود بودن یعنی کار بسیار حرفه ای و سخت

آسمان فرصت پرواز بلند است ولی...! ...   قصه این است چه اندازه کبوتر باشی
عزیزم برو اجراشو بازم ببین به نفس نفس افتاده بود.یه جاهایی من به جای اون نفس میگرفتم.حقشه حذف بشه ب ...

هردوشون شیرازی بودن پس این ملاک نیست عزیزم😁

به نظر من که اجراشون بسیار بی نقص و عالی بود و در مقایسه با اجراهای قبلی بسیار بالاتر و بهتر بود

مثل این میمونه که شما بگید چون این یک نفر بلد نیست نستعلیق بنویسه پس اصلا نوشتن بلد نیست این درسته؟؟ ...

واسه یه خوشنویس نستعلیق بله :/ 

یه عروسک گردان اینجوری کوچیکترین کارش همینه که با دهن بسته حرف بزنه 

حالا شما باز بگو معدوده و حرفه ای سخته، وظیفشه ، پس چکار میکنه اینجا 

ضعفش بزرگ تر از تواناییشه

آره ایشالا ولی خب دلم میگه شکوفه رای میاره ...

اره دقبقا منم همین حسو دارم، بلانسبت شما دوستان مردم ما مردمی هستند که وقتی خبر گرونیه یه چیزی رو میشنون یه صف طولانی براش درست میکنن که مبادا از انبار کردن جا بمونن و به همین صورت قحطی رو به وجود میارن،گرونی به وجود میارن جنگ روانی راه میندازن،پس بدونید بعید نیست به اصلح رای ندن و شکوفه دوباره بیاد بالا

مادر شدن حس خوبیه وقتی بچتون بهتون میگه مامان چه حسی دارید مامانا؟؟مادربودن یعنی چی؟؟میشه برام بگید؟میشه بگید وقتی یکیو بغل میکنید که از گوشت و خون و وجود خودتونه چه حالی بهتون دست میده؟؟ اخه میدونید من این احساس رو هیچوقت نمیتونم داشته باشم اخه بچه دار نمیشم میخوام شمایی که دارید برام بگید چجوریه تا بلکه بتونم حسش کنم...خوشبحال شما که مادر هستید خوشبحال همه ی مامانا...
هردوشون شیرازی بودن پس این ملاک نیست عزیزم😁 به نظر من که اجراشون بسیار بی نقص و عالی بود و در مقای ...

مخالف منی ریپلای نکن

این جمله رو تو امضای خیلیا دیده بودم الان درکش کردم تو هم درک کن

کاربری قبلیم ترکیداین یکی رو نترکونید لطفا
واسه یه خوشنویس نستعلیق بله :/  یه عروسک گردان اینجوری کوچیکترین کارش همینه که با دهن بسته حرف ...

خیر عروسک گردانی این نیست که فقط با دهن بسته بتونید اجرا کنید اصلاا همونطور که نقاشی انواع مختلفی داره آبرنگ رنگ روغن و ... عروسک گردانی هم مدل های مختلفی داره قرار نیست همه مثل هم باشن 

دوما چرا شما فقط گیر دادین به دهن باز یا بسته بودن ایشون؟؟

سناریو بسیار عالی بود طراحی عروسک ها محشر اینا مهم نیست فقط دهن بسته بودن مهمه؟؟؟

مخالف منی ریپلای نکن این جمله رو تو امضای خیلیا دیده بودم الان درکش کردم تو هم درک کن

اینجا بخش تبادل نظره وقتی حرفی میزنید باید تحمل شنیدن نظرات مخالف رو هم داشته باشید 

خیر عروسک گردانی این نیست که فقط با دهن بسته بتونید اجرا کنید اصلاا همونطور که نقاشی انواع مختلفی دا ...

اره 

کار اون بنده خدا نقص نداره ، چرا باید به کار ایشون رای داد؟ :/ عمده ی یکاریو بلد نیستی الکی هی اینور و اونورشوو لعاب بدی که به چشم نیاد ، نه جانم 

عروسک گردانی با دهن باز نقصه، روش نیست