2777
2789
شکوفه رو بیشتر پسندیدم. محمده زارع کارش کاملا کپی شده ورژن به گروه توی امریکن گات تلنت بود.ینی من اص ...

کار شکوفه هم تکراری بود عزیزم

عروسک گردونای خیابونی خارجی اینکارارو انجام میدن. تو نت بزن ببین

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطوره زندگزش مگه شنیدم تو کانکسه پدر و مادرش چی

عزیزم امشب قبل اجراش نشون داد توی کانکس توی سیرک زندگی میکنه امیدوارم رای بیاره و وضعش خوب بشه

لطفاً برای سلامتی تو دلیم یه صلوات می‌فرستی🥺🙏

شکوفه رو بیشتر پسندیدم. محمده زارع کارش کاملا کپی شده ورژن به گروه توی امریکن گات تلنت بود.ینی من اص ...

گفت یک سال و نیم بدون ادمش دارم تمرین میکنم،واقعا شخصیتش برام جالبه کارهای قبلیش هم معرکه بودن،هربا  با یه چیز جدید میاد،هیچ کمکی هم از کسی نمیخواد حتی حیایی بهش گفت پول بهت بدم گفت بده به اون که نیازمنده من هرچی دارم بسمه،شکوفه نحسه میترسم ایندفعه هم دامن محمد بگیره نحسیش

مادر شدن حس خوبیه وقتی بچتون بهتون میگه مامان چه حسی دارید مامانا؟؟مادربودن یعنی چی؟؟میشه برام بگید؟میشه بگید وقتی یکیو بغل میکنید که از گوشت و خون و وجود خودتونه چه حالی بهتون دست میده؟؟ اخه میدونید من این احساس رو هیچوقت نمیتونم داشته باشم اخه بچه دار نمیشم میخوام شمایی که دارید برام بگید چجوریه تا بلکه بتونم حسش کنم...خوشبحال شما که مادر هستید خوشبحال همه ی مامانا...
چطوره زندگزش مگه شنیدم تو کانکسه پدر و مادرش چی

پدر و مادرش به هر دلیلی تردش کردن یا در قید حیات نیستن اما کلا قطع رابطه کردن

راه درآمدشو به هیچکس نمیگه . اما شاید در حد روزی ده بیست تومن باشه.هیییچ کمکی رو قبول نمیکنه و راضیه.تمام توانشو گذاشته رو رشتش

رشته ی ورزشیش خیلی گستردست و فقط بندبازی و پرتاب چاقو و طناب بازی نیست خیییلی کارای دیگه بلده

اما متاسفانه حامی نداره

کاربری قبلیم ترکیداین یکی رو نترکونید لطفا
با دهن بسته حرف بزنه خیلی بلده

بله اما تا الانش هم خیلی خوب پیشرفت کرده هر کس رو باید با خودش مقایسه کرد اجرای اولشون و این اجراشون رو مقایسه کنید 

آسمان فرصت پرواز بلند است ولی...! ...   قصه این است چه اندازه کبوتر باشی

لطفا جنسیتی نگاه نکنید(فمنیست)

واقعا حق محمد زارع هست ک بیاد بالا

لالا لالا بخواب دنیا خسیسه واسه کمتر کسی خوب مینویسه یکی لبهاش همیشه غرق خندس یکی چشماش تو خوابم خیسه خیسه💔

قطعا محمد زارع.چون شکوفه کار شاقی نکرد به نظرم و اینکه به اندازه ی کافی دیده شد وایندش تضمین شدست.ولی محمد تو شرایط سختی زندگی میکنه و رای اوردنش خیلی میتونه به زندگیه سختش کمک کنه 😭😭

بله اما تا الانش هم خیلی خوب پیشرفت کرده هر کس رو باید با خودش مقایسه کرد اجرای اولشون و این اجراشون ...

استاندارد کاریش بالا نیست 

ادم برای پیشرفت خودشو با خودش مقایسه میکنه نه شوی زنده

نظرات من قرار نیست به مذاقت خوش بیاد 
عزیزم امشب قبل اجراش نشون داد توی کانکس توی سیرک زندگی میکنه امیدوارم رای بیاره و وضعش خوب بشه

اصلا ادم پولکی نیست نشون داده پول چقدر براش بی ارزشه

مادر شدن حس خوبیه وقتی بچتون بهتون میگه مامان چه حسی دارید مامانا؟؟مادربودن یعنی چی؟؟میشه برام بگید؟میشه بگید وقتی یکیو بغل میکنید که از گوشت و خون و وجود خودتونه چه حالی بهتون دست میده؟؟ اخه میدونید من این احساس رو هیچوقت نمیتونم داشته باشم اخه بچه دار نمیشم میخوام شمایی که دارید برام بگید چجوریه تا بلکه بتونم حسش کنم...خوشبحال شما که مادر هستید خوشبحال همه ی مامانا...
استاندارد کاریش بالا نیست  ادم برای پیشرفت خودشو با خودش مقایسه میکنه نه شوی زنده

اتفاقا بسیار هم بالاست و جز معدود عروسک گردان هاست که میتونه این حرکات رو انجام بده لطفا کمی در این مورد تحقیق کنید

آسمان فرصت پرواز بلند است ولی...! ...   قصه این است چه اندازه کبوتر باشی

خیلی دلم براش کباب شد.یه جوون بدون حامی خیلی سخته.امیدوارم رای بیاره تا زندگیش اسونتر شه.