من از قبل مزه دارش میکنم تو زعفران و لیمو و پیاز و فلفل و نمک و پودر یا خود سیر. بعد تو روغن سرخش میکنم یا گاهی اول اب پز میکنم با موادش، بعد داخل پودر سوخاری میزنم و سرخ میکنم.
لطفا کتاب بخونید ... کشور ما الان بیش از هرچیزی نیازمند ملت آگاه هست ... این وظیفه شماست که بعنوان عضوی از این جامعه و تربیت کننده نسل بعدی؛ از مسایل روز زندگی مثل امور سیاسی، اقتصادی، روانشناسی و ... تا حد معمول و لازم آگاهی داشته باشید🌸
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
جوجه ی کاله خیلی نرم و خوشمزه هست . ادویه هاشو کسی میدونه چیه؟ من جوز و فلفل دلمه و زعفران و سیر و ...اضافه میکنم ولی مثل اون نمیشه .حتی ماست و کیوی هم میزنم