2777
2789

من از قبل مزه دارش میکنم تو زعفران و لیمو و پیاز و فلفل و نمک و پودر یا خود سیر. بعد تو روغن سرخش میکنم یا گاهی اول اب پز میکنم با موادش، بعد داخل پودر سوخاری میزنم و سرخ میکنم. 

لطفا کتاب بخونید ... کشور ما الان بیش از هرچیزی نیازمند ملت آگاه هست ... این وظیفه شماست که بعنوان عضوی از این جامعه و تربیت کننده نسل بعدی؛ از مسایل روز زندگی مثل امور سیاسی، اقتصادی، روانشناسی و ... تا حد معمول و لازم آگاهی داشته باشید🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول با ابلیمو و پیاز و ادویه و زعفرون مزه دار کن بعد چندساعت تو روعن سرخشون کن یا تو فر جوجه گردون ب ...

ن زعفرون داریم ن تسترم جوجه گردان داره

واسه سلامتی تودلیم  صلوات میفرستی❤
با ادویه وپیاز آبلیمو مزه دارشون کن،بدون روغن بچین کف تابه،درو قفل کن،اول آبش کشیده میشه بعد خودس سر ...

ممنون گلم 😉

واسه سلامتی تودلیم  صلوات میفرستی❤