2777
2789
مرسی عزیزم خیلی خوب تعبیرش کردی یکی برام بد تعبیر کرد دلشوره گرفته بودم 

خواهش میکنم هر وقت خوابی دیدی و نگران بودی به اب روان تعریفش کن ❤❤❤❤

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

مرسی💋💋

نمیدونم چجوری پولش میخواد جور بشه خیلی استرس گرفتم میشه برا جور شدن جهیزیه ام صلوات بفرستین😳

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه یه خوابی هم برای من تعبیر کنید🙈

یه خانم و آقای حدود ده ساله ازدواج کردن و بچه ندارن البته ب گفته خودشون.... خودشون قصد ندارن

ماذر اون اقا خواب دیده دوتا پسر گیرشون اومده و پشت سر هم

کریستینا68هستم.به دلیلی که من بی اطلاع هستم کاربری قبلیم تعلیق شده😊
میشه یه خوابی هم برای من تعبیر کنید🙈 یه خانم و آقای حدود ده ساله ازدواج کردن و بچه ندارن البته ب گ ...

کلا وقتی ما خواب میبینیم معمولا تعبیرش به خودمون برمیگرده در مواقعی خاص اون خواب تعبیرش به بقیه مربوط میشه ممکنه مادر اون اقا چون نگران زندگی پسر و عروسش هست این خواب دیده باشه ولی در کل بالاتر هم نوشتم برای دوستمون کلا  دیدن بچه تو خواب خوبه فقط اگه بچه مریض باشه تو خواب یا چیزی زیاد خوب نیست ولی خواب دیدن نوزاد یا بچه همیشه نشانه یک چیز جدید هست  مثل امکانات جدید و جا نگرانی نداره 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
کلا وقتی ما خواب میبینیم معمولا تعبیرش به خودمون برمیگرده در مواقعی خاص اون خواب تعبیرش به بقیه مربو ...

خیلی متشکرم❤❤❤

کریستینا68هستم.به دلیلی که من بی اطلاع هستم کاربری قبلیم تعلیق شده😊
خیلی متشکرم❤❤❤

خواهش میکنم عزیزم

خواهش میکنم عزیزم

میشه خواب منم تعبیر کنی؟ اگه اجازه بده تو خصوصی برات بفرستم

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

کلا وقتی ما خواب میبینیم معمولا تعبیرش به خودمون برمیگرده در مواقعی خاص اون خواب تعبیرش به بقیه مربو ...

من خواب دیدم دندونم پوسیده و یهو می شکنه میوفته تو روشویی ولی نمیبینمش

همه دنیام دخترم❤️
میشه خواب منم تعبیر کنی؟ اگه اجازه بده تو خصوصی برات بفرستم

اگه موردی نداره همین جا بنویسید من بعدا میام میگم 

اگه موردی نداره همین جا بنویسید من بعدا میام میگم 

اخه دوس ندارم کسی بخونه یکم شخصیه

اگه نمیتونی مشکلی نداره عزیزم  

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

خواب دندان از خواب هایی که چند حالت داره تعبیرش اول یک چیزی صادقانه به من بگید ایا ازدواج کردید و ایا از زندگی زناشویی تون راضی هستید تا من بتونم تعبیر کنم

اخه دوس ندارم کسی بخونه یکم شخصیه اگه نمیتونی مشکلی نداره عزیزم    

باید درخواست دوستی به من بدید چون من فقط،دوستانم نیتونن بهم میغام بدن

یک چیز دیگه هم باید بدونم ایا تازگی برلی دندان هاتون مشکلی پیش نیامده مثلا دندان تون درد گرفته باشه یا به تازگی دندانپزشکی بوده باشین اینا همه مهمه