2777
2789
عزیزم چیزی در درون شما در حال  مردن و از بین رفتن هست مثل حسی که به کسی داشتید یا به کاری یا به ...

تعبیر خواب بلدی؟

نمیدونم چجوری پولش میخواد جور بشه خیلی استرس گرفتم میشه برا جور شدن جهیزیه ام صلوات بفرستین😳

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله حسی که داریم بعد بیداری گاهی اینگونه است خب شاید واقعا براتون کنده شدن از اون قضیه سخت بوده به ا ...

میشه تعبیر خواب من رو هم بگین؟ خواب دیدم پسرم غرق شده. بدنش روی اب بود، طوری که سرش به سمت پایین بود. ولی وقتی از آب اوردمش بیرون خوب و سالم بود، انگار نه انوار که اتفاقی افتاده باشه

بله حسی که داریم بعد بیداری گاهی اینگونه است خب شاید واقعا براتون کنده شدن از اون قضیه سخت بوده به ا ...

میشه تعبیر خواب منم بگی ؟تاپیک زدم براش زیاد کسی نیومد من عقدم خواهرم خواب دیده بچه دار شدم بعدش  میخواستیم عروسی بگیریم 😦

نمیدونم چجوری پولش میخواد جور بشه خیلی استرس گرفتم میشه برا جور شدن جهیزیه ام صلوات بفرستین😳
تعبیر خواب بلدی؟

تا حدی من با توجه به سمبل های خواب و حسی که به ادم ها دارم تعبیر میکنم البته برلی کسانی که از نزدیک میشناسمشون طبیعتا راحتره کارم ❤

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
آفرین چه تعبیر عالمانه ای

ممنونم عزیز

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
تا حدی من با توجه به سمبل های خواب و حسی که به ادم ها دارم تعبیر میکنم البته برلی کسانی که از نزدیک ...

عزیزم پست بالاتر تعریف کردم میگی برا منم؟؟

میشه تعبیر خواب من رو هم بگین؟ خواب دیدم پسرم غرق شده. بدنش روی اب بود، طوری که سرش به سمت پایین بود ...

گلم تعبیر خواب به چند چیز هم برمیگرده مثلا اینکه شما ممکنه یک روز پسرت دعوا کرده باشی عذاب وجدان داشته باشی خواب ببینی که اون عذاب وجدانت از بین ببره ...در مورد این خواب اینطور حس میکنم شما وابستگی شدیدی به پسرتون دارید و اون گاهی میخواد یک کارهایی را مستقل انجام بده شما بهش اجازه نمیدی کمی رهاش کن و بذار تو کارهایی که خطرناک نیست مستقل بشه اینگونه خودت هم حس خوبی میگیری و اون قسمت اخر خوابت هم اشاره به این داره ...من حسی و سمبلی تعبیر میکنم امیدوارم درست باشه❤

میشه تعبیر خواب منم بگی ؟تاپیک زدم براش زیاد کسی نیومد من عقدم خواهرم خواب دیده بچه دار شدم بعدش &nb ...

بجه دار شدن خیلی خوبه تو خواب یعنی شما وارد مرحله جدیدی در زندگی میشی که پر از نعمت و رحمته بچه یعنی امکانات جدید یک کار و هدف نو 

عزیزم پست بالاتر تعریف کردم میگی برا منم؟؟

نوشتم براتون 

بجه دار شدن خیلی خوبه تو خواب یعنی شما وارد مرحله جدیدی در زندگی میشی که پر از نعمت و رحمته بچه یعنی ...

مرسی عزیزم خیلی خوب تعبیرش کردی یکی برام بد تعبیر کرد دلشوره گرفته بودم