2777
2789
عنوان

حق طلاق

142 بازدید | 14 پست

سلام دوستان من تو خاستگاری بابام طی کرد حق طلاق بعد اونا گفتن بد میدونن و اینم بگم که ما تو خانوادمون طلاق زیاد داریم مادر بزرگم خاله هام داییم و اونا اصلا طلاق ندان ب نظرتون حق با کیه؟

خدایا تو بساز.....تو بسازی قشنگ تره. 

یجوری احساس خطر میکنن با این حرفتون

از تک تک دوستای نی نی سایتی عزیزم میخوام که برای منم دعا کنید تا خدا حاجت منم بده🙏 (این تنها آرزوی منه)خداجونم برام معجزه کن خسته شدم از این وضعیت خدایا منو تو آغوش پر مهرت بگیر) ۱۸آبان ۱۴۰۲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما این شرایط واسه ازدواج می خوان 

اونا نمی خوان

زیرگلو هیچ کسی هم چاقو نذاشتن که باید قبول کنید 

می تونند بپذیرند یا رد کنند 

چون بالاخره هر دختر یا پسری که ازدواج می کنه شرایطش می گه طرف مقابل هم مختار تصمیم بگیره 

فقط شما چون طلاقی زیاد دارید ممکن طرف مقابل بترسه 

بدون مهریه جق بهت بده راحت

بابات چرا حق طلاق میخواد

حق طلاق برا اینه ک مرد 5 ماه رفت و نیمد 5 ماه نفقه نداد خیانت کرد معتاد شد افتاد زندان من بدون وجود اون میتونم طلاق بگیرم

خدایا تو بساز.....تو بسازی قشنگ تره. 

حق طلاق، حق تحصیل و حق سکونت رو دختر باید دختر بگیره.  خانواده پسر می گن این خیلی بده مگه شما از اول هدفتون طلاق هست؟ خانواده دختر هم باید بگه مرد هروقت اراده کنه می تونه زن رو طلاق بده پس از اول قصدش طلاق هست؟ این فقط یه حالت تساوی هست همین.

من که الان دارم طلاق می گیرم میفهمم مهریه به درد نمیخوره وقتی جونت در عذابه حاضری همه چیو بذاری رو بری. پس حق طلاق حتی واجب تر از مهریه هست کما اینکه کاروان رو به ساربان بسپار. پدرت آینده نگری می کنه و تو این مسائل به هیچ عنوان تاکید می کنم به هیچ عنوان دخالت نکن. 

به معجزه ات امید بستم و تو قطاری از معجزه را در ایستگاه تلخ صبرم پیاده کردی، عاشقتم   عاشق!!
حرفت حقه واقعا    

من پدرم سالهاست فوت کرده از نعمت پدر محرومم گرچه مادرم برام کم نداشت

شما که پدر داری ستایشش کن بگذار حق پدری رو برات ادا کنه از این نعمت استفاده کن. حتی به قیمت اینکه اون پسر بذاره بره. 

به معجزه ات امید بستم و تو قطاری از معجزه را در ایستگاه تلخ صبرم پیاده کردی، عاشقتم   عاشق!!
خب چ کنم من بابام خیلی تاکید داره میگه اگ قبول نکنن نمیدمت

خب به بابات بگو خودت هم ی جا بری خواستگاری واسه پسرت بگن حق طلاق با دخترمون باشه خودتون همون لحظه میترسید که نکنه دختره میخواد بعدش مهریه و طلاق بگیره.دیدم که میگم.یکی از اقوام ما این مشکل براش پیش اومد دختره فقط واسه مهریه ازدواج کرده (اشتباه برداشت نشه منظورم شما نیست)پسره بخاطر مهریه ی مدت زندان بود مشکلاتشون تازه شروع شده بود

از تک تک دوستای نی نی سایتی عزیزم میخوام که برای منم دعا کنید تا خدا حاجت منم بده🙏 (این تنها آرزوی منه)خداجونم برام معجزه کن خسته شدم از این وضعیت خدایا منو تو آغوش پر مهرت بگیر) ۱۸آبان ۱۴۰۲

بازم به حرف پدرت گوش بده.مطمئن باش اون بهترین هارو برات میخواد.دستشو ببوس که اینقدر هواتو داره و به فکر آینده تو 

خب چ کنم من بابام خیلی تاکید داره میگه اگ قبول نکنن نمیدمت

منم حق طلاقو دادم مردم هنوز نمی فهمن حق طلاق چه جور مفادی داره فکر میکنن زن همینجوری می تونه ولت کنه بره . شما برید دفتر اسناد رسمی اول ببینید چیه بخونیدش . اصلا چیز وحشتناکی نیست . منم واسه بچم میخوامش . شما هم گوش کن به پدرت . امتحانه که ببینی نامزدت چقدر منطقی هستش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اموزشهای برنامه نویسی درخواستی
خب به بابات بگو خودت هم ی جا بری خواستگاری واسه پسرت بگن حق طلاق با دخترمون باشه خودتون همون لحظه می ...

حق طلاق مفادش تو اینترنت هست . اصلا سند مجرمانه اگه باشه یا کلاهبردار معابانه که دولت زیر سئواله . حق برابریه و یه سری نکات برای مرد . اینا رو اکثرشو تو عقنامه هست ولی ....

اموزشهای برنامه نویسی درخواستی