2777
2789
عنوان

دیواره یخچالم یخ میزنه😭😭توروخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 14277 بازدید | 76 پست
فن یخچالت مشکل داره زنگ بزن بیان برات درستش کنن

منون عزیزم😘

پسرایی که میگن هیچی بدتر از گل خوردن دیقه نود نیست ....                                                              تا حالا دو دیقه مونده به افطار پریود شدین؟😕😂😂😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درجه را تغیر بدی صفحه گرم میشه یخ میفته پایین کم یا زیادش کن ببین تغییر نمیکنه

😘😘

پسرایی که میگن هیچی بدتر از گل خوردن دیقه نود نیست ....                                                              تا حالا دو دیقه مونده به افطار پریود شدین؟😕😂😂😂😂
من ۱۶ هست ولی ایرادی نداره.چجوری پایین بیارم؟

۱۶ ؟؟؟؟؟؟ 

خوب یجچالو بکش از برق چه کاریه ، دمای یخجال با بیرون خیلی فرق نداره که . 

نمیدونم برای همه یخچالها رو که بلد نیستم ، برای من روی درش درجه داره 

تتبستون میذارم روی ۳ ، زمستون ۵ درجه سانتیگراد . 

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم .                                                                                       چگوارا
عریزم رو چهار میذارم بیرون یخچال یه صفحه دیجیتالی هست اونجا سیزده درجه سانتیگراده

صفحه دیجیتالیه دمای داخل یخچالت رو نشون میده. یخچالت مشکل داره وگرنه باید دمای داخلش همون 4 باشه. برا من روی صفحه 4 نشون میده، وقتی در یخچال رو باز میزارم که داخلش رو تمیز کنم نهایت دماش رو صفحه دیجیتال میشه 5 نه 13. احتمالا بخاطر همین برفکا دمای یخچالت تنظیم نمیشه

دمای سیزده برای یخچال خیلی زیاده  کره آب میشه ، ماست وز میکنه  دمای داخل یخچال توی تابست ...

واقعا؟؟😨😨پس دماش رو زیاد میکنم

عریزم رو چهار میذارم بیرون یخچال یه صفحه دیجیتالی هست اونجا سیزده درجه سانتیگراده

به نظر من خیلی خیلی زیاده 

بازم با نمایندگی یه مشورت بکن 

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم .                                                                                       چگوارا
۱۶ ؟؟؟؟؟؟  خوب یجچالو بکش از برق چه کاریه ، دمای یخجال با بیرون خیلی فرق نداره که .  نمی ...

تقریبا روی ۱۳ تا ۱۶ میره خودش.الان درجه توی یخچال روی ۳ هست بخوام خنک تر باشه باید رو چندبزارم؟

یا رب العالمین
واقعا؟؟😨😨پس دماش رو زیاد میکنم

کم منظورته دیگه ؟ 🤪🤪🤪

ببین رفتم عکس گرفتم اون پشت یخ زده یعنی پشت این سوراخ ها؟

نه دیواره اش یخ زده روی همون سوراخ ها که برا ما سوراخ نداره یه حا قلبمه یخ میزنه به اندازه دوازده سانت

تقریبا روی ۱۳ تا ۱۶ میره خودش.الان درجه توی یخچال روی ۳ هست بخوام خنک تر باشه باید رو چندبزارم؟

۳ درجه سانتیگراد برای توی یخچال خوبه 

چرا میگید ۱۶ پس ؟ 

نگاه توروخدا

وایییی خدا.برا تو برفکه ولی برا من کاملاااااا یخ میزنه

خیلی فرق داره با بیرون .میوه از یخچال درمیارم نمیشه بخورم دندون یخ میکنه

پس ۱۶ نیست 

داری اشتباه میکنی .