2777
2789
عنوان

دیواره یخچالم یخ میزنه😭😭توروخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 14281 بازدید | 76 پست
یه بارم ابن کارو کردم ولی امروز بازم با کاردک پلاستیکی جدا کردم یخش رو افتادم رو دستم زخمی شد😭

درجه را تغیر بدی صفحه گرم میشه یخ میفته پایین کم یا زیادش کن ببین تغییر نمیکنه

یا رب العالمین
یخچال منم اینجوریه وقتی اومدن درستش کنن گفت سالی یه بار باید ۲۴ساعت از برق در بیارید تا یخاش آب شن ...

اخه توی یخچال یه جا قلبمه یخ میزنه.واقعا عجیب غریبه موندم اب از کجا میاد که یخ میزنه

پسرایی که میگن هیچی بدتر از گل خوردن دیقه نود نیست ....                                                              تا حالا دو دیقه مونده به افطار پریود شدین؟😕😂😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منظورم دماش هست که سیزده درجه سانتیگراده.خودم روی سه یا چهار میذارم

دمای سیزده برای یخچال خیلی زیاده 

کره آب میشه ، ماست وز میکنه 

دمای داخل یخچال توی تابستون باید ۳ یا ۴ درجه سانتیگراد باشه . به نظرم تنظیماتت درست نیست . 

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم .                                                                                       چگوارا

یخچال من سامسونگه اصلا تا حالا دیواره اش یخ نزده اما یه مشکل داره وقتی برق قطع میشه به محضی که دوباره وصل میشه دمای یخچال میره روی هفت و خیلی زیاد سرد میکنه بعد خودمون باید بصورت دستی تغییرش بدیم....یعنی نمیشه ک خودش اتومات عمل کنه؟ کسی به این مشکل خورده؟

واسه منم ۸ ساله میزنه نمایندگی اومد فایده نداشت یکی دیگه اومد فایده نداشت انگار قطب جنوب تو یخچالمه

😭😭😭خیلی اعصابم ادمو خرد میکنه

پسرایی که میگن هیچی بدتر از گل خوردن دیقه نود نیست ....                                                              تا حالا دو دیقه مونده به افطار پریود شدین؟😕😂😂😂😂
وسایل برقی مخصوصا ایرانی شانسیه منم ایرانیه ولی نمیزنه.

مارکش چیه ؟ 

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم .                                                                                       چگوارا
پشت یخچال یه لوله ایی داره که اب یخچالو میده ببرون شاید اون گرفته  زنگ بزنی نمایندگی میان درست ...

خدا کنه درست بشه ممنون از راهنماییت

دمای یخچال 13 درجه؟ مال من 4 هست. یخ هم نمیزنه. تو دمای 13 درجه غذاها و میوه هات خراب نمیشن؟

عریزم رو چهار میذارم بیرون یخچال یه صفحه دیجیتالی هست اونجا سیزده درجه سانتیگراده

ببین رفتم عکس گرفتم اون پشت یخ زده یعنی پشت این سوراخ ها؟

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

خواهرم یخ میزد گفته بود درجه شو تغییر بده درست شد.ولی منم ایرانیه اصلا برفک نمیزنه گاهی یه لایه نازک ...

پس دماش رو کم کنم؟؟

زنگ بزن نمایندگی میاد با دریل یخ هارو در میاره از اون به بعد هم خودت مواظبت کن چند ماهی یه بار از ...

خودم با کاردک جدا کردم کاردک پلاستیکی بود