2777
2789
عنوان

دیواره یخچالم یخ میزنه😭😭توروخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 14293 بازدید | 76 پست

واسه منم ۸ ساله میزنه نمایندگی اومد فایده نداشت یکی دیگه اومد فایده نداشت انگار قطب جنوب تو یخچالمه

حرف زدن که بلد نیستی🥴حرف نزدنم کلا بلد نیستی🤐خطاب به بعضی کاربرا😒 عقده ای یعنی کسی که امضامو بر علیه خودم استفاده کنه😅
مال منم یخ میزنه.من اصلا توجه نمیکنم😆

واقعا؟؟برا من خیلی یخ میزنه اعصابم خیلی خورد شد😔

پسرایی که میگن هیچی بدتر از گل خوردن دیقه نود نیست ....                                                              تا حالا دو دیقه مونده به افطار پریود شدین؟😕😂😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جنرال استیل

اون مدلشه 

ایران تکنولوژی ضد برفک نداره

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم .                                                                                       چگوارا
دماشو بیار روی ۹ یا ۱۰ شاید درست بشه وقتی دما بالاباشه یخچال برفک میزنه

ای یخ میزنه برفک نیست که

پسرایی که میگن هیچی بدتر از گل خوردن دیقه نود نیست ....                                                              تا حالا دو دیقه مونده به افطار پریود شدین؟😕😂😂😂😂
نمایندگی بردی؟من یخچالم اینجوری بود درست شد

پس منم حتما زنگ میزنم نمایندگی

ای یخ میزنه برفک نیست که

زنگ بزن نمایندگی میاد با دریل یخ هارو در میاره

از اون به بعد هم خودت مواظبت کن

چند ماهی یه بار از برق درارش تا اینجور نشه.....

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

یخچالروکلاخاموش کن وقتی کامل آب شددوباره بزن به برق

یه بارم ابن کارو کردم ولی امروز بازم با کاردک پلاستیکی جدا کردم یخش رو افتادم رو دستم زخمی شد😭