2821
2789

بچه ها لطفا به من بگید کدوم یک از این دکترها بیشتر با زایمان طبیعی موافقن؟ یا اگه تو تبریز دکتر خوب میشناسین که تو زایمان طبیعی هم خوب عمل کنه ممنون میشم راهنماییم کنین

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من دانایی می رم واسه نازایی از کارش خیلی راضیم عبدالهی فرد رفتم بد نیست حیدری رو نمی شناسم

من ایمان دارم خدای مهربون به ما فرزندی سالم وصالح می دهد و همسرم عاشقونه منو دوست داره تا ابد خدایا شکرت
من دانایی می رم واسه نازایی از کارش خیلی راضیم عبدالهی فرد رفتم بد نیست حیدری رو نمی شناسم

هزیزم خبر دارین زایمانهاشون چطوره؟ بیشتر رو طبیعی تاکید دارن یا سزارین

واسه زایمان طبیعی دکتر جدیان خوبه دکتر معین زاده هم هست 

بیمارستان الغدیر هم دکترهای خوبی داره و یکی از اشناهای ما اونجا زایمان در اب انجام داد

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 
واسه زایمان طبیعی دکتر جدیان خوبه دکتر معین زاده هم هست  بیمارستان الغدیر هم دکترهای خوبی داره ...

ممنون از راهنماییت گلم. معین زاده رو شنیدم خوبه ولی نمیدونستم روی طبیعی تاکید داره

الغدیر هزینه هاش مثل دولتیه یا خصوصیه؟

عملش که خیلی خوبه ولی نمی دونم تاکید رو طبیعی داره یا سزارین من خودم که انشالله بار دار بشم سزارین هستم کلا دانایی دکتر گرونی است ولی خیلی عالیه 

من ایمان دارم خدای مهربون به ما فرزندی سالم وصالح می دهد و همسرم عاشقونه منو دوست داره تا ابد خدایا شکرت
عملش که خیلی خوبه ولی نمی دونم تاکید رو طبیعی داره یا سزارین من خودم که انشالله بار دار بشم سزارین ه ...

انشالله که باردار میشی گلم

شما جهاد میری یا بیمارستان بین المللی؟ 

انشالله که باردار میشی گلم شما جهاد میری یا بیمارستان بین المللی؟ 

ممنون عزیزم انشأالله بین المللی می رم 

ممنون از راهنماییت گلم. معین زاده رو شنیدم خوبه ولی نمیدونستم روی طبیعی تاکید داره الغدیر هزینه هاش ...

کلا همه بیمارستانا طبیعی مجانیه چه دولتی وه خصوصی دکتر من توی شمس هست و طبیعی رو میگه مجانیه 

دکترهای الغدیرو نمیشناسم ولی چندتا دکتر خوب داره این اشنای ما که خیلی احساس رضایت میکرد و میگفت پرسنلش عالین و اتاق زایمان در اب هم فوق العاده هست

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 

واسه زایمان طبیعی هم فقط به دکتر اکتفا نکن یه مامای خصوصی هم حتما بگیر چون دکتر لحظه های اخر میرسه

ممنون عزیزم انشأالله بین المللی می رم 

عزیزم یه زحمتی برات دارم میشه اگه اینبار رفتی برای ویزیت از خانومای باردار بپرسی ببینی دانایی تو طبیعی چطوره؟ به احتمال زیاد اونا الان تحقیق کردن

دعات میکنم خیلی سردرگمم میدونم برات زحمت میشه ممنونت میشم

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792