2821
2789
عنوان

دکتر عبداللهی فرد یا دانایی یا حیدری. کمککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 43 پست
کلا همه بیمارستانا طبیعی مجانیه چه دولتی وه خصوصی دکتر من توی شمس هست و طبیعی رو میگه مجانیه  ...

بین المللی نزدیک دو تومن برای طبیعی میگیره فک کنم فقط شمس رایگانه. ممنون پس راجع به الغدیر باید بپرسم ببینم چطوره

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم یه زحمتی برات دارم میشه اگه اینبار رفتی برای ویزیت از خانومای باردار بپرسی ببینی دانایی تو طبی ...

باشه برات می پرسم من احتمالا دور بر پنج مرداد برم ولی ای کاش زودتر تصمیم بگیری دیر بری دانایی قبول نمی کنه 

من ایمان دارم خدای مهربون به ما فرزندی سالم وصالح می دهد و همسرم عاشقونه منو دوست داره تا ابد خدایا شکرت
بین المللی نزدیک دو تومن برای طبیعی میگیره فک کنم فقط شمس رایگانه. ممنون پس راجع به الغدیر باید بپرس ...

پس فقط شمس رایگانه

دانایی هم واسه اونایی که تحت نظر خودش باردار شدن اونارو میپزیره بقیه رو ارجاع میزه . دوست من رفت پیشش و گفت سرم شلوغه نامه داده بره پیش دکتر بهجتی 

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 
مامای هصوصی رو چطور باید بگیرم؟ هزینه اش چقدره؟

باید اون بیمارستانی که میخوای زایمان کنی بری و بهشون بگی میخوام ماما بگیرم اونا راهنماییت میکنن 

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 
باشه برات می پرسم من احتمالا دور بر پنج مرداد برم ولی ای کاش زودتر تصمیم بگیری دیر بری دانایی قبول ن ...

تازه اولاشه میخواستم یه دکتر انتخاب کنم که هی عوض نکنم

عزیزم یادت نره فدای مهربونیات 

دعاگوتم لطف میکنی پس من همون ۵ مرداد بهت پیام میدم انشالله که بتونی برام اطلاعات بگیری مرسی

از عباسعلیزاده خبر دارین که بین المللی هست یا نه؟

بله توی بین المللی هست و بارداری پرخطر هست اگه بارداریت ن پرخطر نیست پیشش نرین چون واقعا سرش بیش از حد شلوغه و خودتونو ازیت میکنین

پس فقط شمس رایگانه دانایی هم واسه اونایی که تحت نظر خودش باردار شدن اونارو میپزیره بقیه رو ارجاع می ...

دکتر بهجتی همونیکه تو بین المللی با خودش کار میکنه فک کنم اولین ویزیت رو هم بهجتی انجام میده

2825
2823
2791
2779
2792