2821
2789
عنوان

دکتر عبداللهی فرد یا دانایی یا حیدری. کمککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 43 پست
بله توی بین المللی هست و بارداری پرخطر هست اگه بارداریت ن پرخطر نیست پیشش نرین چون واقعا سرش بیش از ...

پیشش که میرم  فعلا تو اقدامم چیزی نگفته بهم . چندتا دکتر عوض کردم دیگه نمیدونم چیکار کنم فقط,تیرویید دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر بهجتی همونیکه تو بین المللی با خودش کار میکنه فک کنم اولین ویزیت رو هم بهجتی انجام میده

اره همونه 

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 
پیشش که میرم  فعلا تو اقدامم چیزی نگفته بهم . چندتا دکتر عوض کردم دیگه نمیدونم چیکار کنم فقط,تی ...

تیرویید که چیزی نیست انشالله باردار میشی 

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 

باشه حتما خواهش می کنم عزیزم کاری نکردم ولی این تاریخی که گفتم تقریبی من باید از یک تا سه پریودم برم تقربیی گفتم احتمالا یکی دو روزی این ور اون ور باشه 

من ایمان دارم خدای مهربون به ما فرزندی سالم وصالح می دهد و همسرم عاشقونه منو دوست داره تا ابد خدایا شکرت
باشه حتما خواهش می کنم عزیزم کاری نکردم ولی این تاریخی که گفتم تقریبی من باید از یک تا سه پریودم برم ...

باشه گلم انشالله که این ماه نشی و خبر بارداریتو بدی

من حالا همون ۵ یا ۴ مرداد یه پیام بهت میدم که یاداوری کنم مرسی انشالله به مراد دلت برسی

باشه گلم انشالله که این ماه نشی و خبر بارداریتو بدی من حالا همون ۵ یا ۴ مرداد یه پیام بهت میدم که ی ...

ممنون عزیزم انشأالله شما هم بارداری راحتی  داشته باشید و به سلامتی زایمان کنید

من ایمان دارم خدای مهربون به ما فرزندی سالم وصالح می دهد و همسرم عاشقونه منو دوست داره تا ابد خدایا شکرت
ممنون عزیزم انشأالله شما هم بارداری راحتی  داشته باشید و به سلامتی زایمان کنید

سلام گلم خوبی؟ لطفا اگه فردا رفتی پیش دانایی و اگه از خانمها کسی باهاش زایمان طبیعی داشته بپرس ببین راضی بوده و اینکه خانم دکتر کلا طبیعی قبول میکنه یا بیشتر تاکییدش رو سزارینه؟ مرسی منتظر جوابت هستم❤

عزیزم یه زحمتی برات دارم میشه اگه اینبار رفتی برای ویزیت از خانومای باردار بپرسی ببینی دانایی تو طبی ...

سلام  عزیزم دانایی زایمان طبیعی قبول میکنه اگه خواستی می تونی بری دکتر خوبی هست اون طور که شنیدم عمل هاشم خوب هست 

سلام  عزیزم دانایی زایمان طبیعی قبول میکنه اگه خواستی می تونی بری دکتر خوبی هست اون طور که شنید ...

ممنون که خبر دادی گلم. شما خبر دارین چه موقع هایی بیمارستان بین المللی هستن؟ و اینکه ویزیتشون چنده؟ همونجا سونو میکنه ؟ ببخش که زیاد سوال کردم

نه خواهش میکنم روز های زوج هستن شنبه و دوشنبه و چهار شنبه بله مطب خودش سونو میکنه و ویزیتش 130 هزار تومن هست

2825
2823
2791
2779
2792